Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

а што е најтрагично па јас а и другиве што требаше да одиме на натпревар таму, „пукавме“ од желба да се ебаваме по викенди по српскине ко то тамо пева села и да збираме ФИНА бодови додека генерациите ни се ладеа во парк и на плочник :icon_mrgr: Јас го фатив периодот кога не бевме во шенген зоната и ни јас ни моите колеги ниеднаш не беа одбиени за било кој натпревар од било која европска земја што тогаш ни бараше виза. Можно е и да ме риџектнаа зошто мајка ми има живеено 2 години во Австралија што е зем,ја на Комонвелтот ама навистина не знам како тоа би одело на моја штета. Многу се напиздив тогаш, не толку заради риџектот колку што од два слободни викенда низ годината, едниот го потрошив на интервјуто што го опиша Видук каде што фалеше уште скен од ретина.
Како што кажав, ваљда имаат определена бројка за вукојебиниве и тоа е тоа.

Не би пробал сега ни јас а ни во идно време додека се заебанцииве со визи.
И паушално напреаен есап од ова што го кажувате е премногу малтретирање, време и финансиски средства за таков луксуз. Ај може еден ден со ЕУ пасош, хоупфули... :D

И паушално напреаен есап од ова што го кажувате е премногу малтретирање, време и финансиски средства за таков луксуз. Ај може еден ден со ЕУ пасош, хоупфули... :D
Повеќе ни се исплати да отвориме Твитери, да пишуваме контра ВМРО и да влеземе у влада, дипломатски пасош сегде те носи :icon_lol:

Затоа Ставро е толку активен во темите за политика. хахахаха

Мене можат да ми се фатат само, и едните и другите. Да е жив и здрав оној кој го измисли Betfair.

Може нема ни да дојдеш до луксузот, ке си платиш све, и на крај ке ти кажат, не бива. :pos:

Гледајќи шо и праат на Барселона (мизерни се ама сепак е Барса), одлично минавме на супер купот. :D

А зашто да не прифати да биде џокер или втор напаѓач? Има одлична соработка со Мурињо, ќе си зима пристојна плата и ќе се бори за титула со тимот. Језда е Ибрахимович ама ваљда и на него му е јасно дека неможе да отиде во друг јак клуб и да бара да биде главен играч на 35 години. За негови години беше одлично спремен физички ама подобро да изигра 10-15 утакмици во сезоната каде што ќе направи нешто за тимот, одколку да се мачи на 30 утакмици.
Не ми се верва играч кренат како Ибрахимович да се спушти на ниво да биди замена. Тој се задоволи со титули уште на 30 години чим ојде во ПСЖ тогаш. Него и лани требаше да му биди јасно дека тој не можи да биди главен играч во тим шо ќе се бори за титула во лига како шо е ПЛ. Не дека само тој беше причината шо завршивме 6то ама беше една од причините. Под пристојна плата ако подразбираш помала плата, то па уште помалце шанси да прифати. Едноставно ќе сака или иста улога и иста плата во Јунајтед како прошлата сезона или ќе оди Америка каде што ќе има загарантирано место во прв тим и нормално висока плата. И ќе се фали на твитер како ја започнал кариерата со загарантирано место во прв тим и така и ја завршил. Иначе се надевам дека нема да испаднам во право и Мурињо ќе го земи да го користи како џокер од клупа за разбивање на бункер во некоја тврда утакмица. Наместо Фелаини да влегва тој, така би бил многу корисен.

Не ми се верва играч кренат како Ибрахимович да се спушти на ниво да биди замена. Тој се задоволи со титули уште на 30 години чим ојде во ПСЖ тогаш. Него и лани требаше да му биди јасно дека тој не можи да биди главен играч во тим шо ќе се бори за титула во лига како шо е ПЛ. Не дека само тој беше причината шо завршивме 6то ама беше една од причините. Под пристојна плата ако подразбираш помала плата, то па уште помалце шанси да прифати. Едноставно ќе сака или иста улога и иста плата во Јунајтед како прошлата сезона или ќе оди Америка каде што ќе има загарантирано место во прв тим и нормално висока плата. И ќе се фали на твитер како ја започнал кариерата со загарантирано место во прв тим и така и ја завршил. Иначе се надевам дека нема да испаднам во право и Мурињо ќе го земи да го користи како џокер од клупа за разбивање на бункер во некоја тврда утакмица. Наместо Фелаини да влегва тој, така би бил многу корисен.
Ибра не може веќе да поставува услови како првотимец и помала плата. Пишуваше и Каслс за ова. Мурињо некни рече дека сакал за последен пат во кариерата да се проба на највисокото ниво а ова значи дека сака да игра ЛШ. Кој тим друг од ЛШ би го собрал? Единствено Милан и ЛА Галакси се спомнуваат ама тие не се совпаѓаат со приказната на Мурињо. А за ова кај ќе игра пак ќе повторам полека малце, повреди има, отсуства има, памтите лани не можевме 11 читави да извадиме за еден од реваншите во ЛЕ.

Ви текнува на Ларсон?

Не заборавајте, имаме многу фронтови за играње, ке има минути за сите, само Лукаку е кандидат за таа позиција. Кога тогаш, ке мора да се седне на клупа да одмори. Ке има минути и за Ибра.

Него, види смешката со дуплите 10-ки денес, Maта и Мики. Не да ни треба десно крило...

4PXKTbv.jpg

Иначе, не ми текнува кој ја побара вчера, оваа му е на Мики BFF. Insta тука.

12353256_1635582703369307_1362763425_n.jpg

Барби може да и позавиди на оваа, колку пластика има на лицето.. xD

Ибра не може веќе да поставува услови како првотимец и помала плата. Пишуваше и Каслс за ова. Мурињо некни рече дека сакал за последен пат во кариерата да се проба на највисокото ниво а ова значи дека сака да игра ЛШ. Кој тим друг од ЛШ би го собрал? Единствено Милан и ЛА Галакси се спомнуваат ама тие не се совпаѓаат со приказната на Мурињо. А за ова кај ќе игра пак ќе повторам полека малце, повреди има, отсуства има, памтите лани не можевме 11 читави да извадиме за еден од реваншите во ЛЕ.
Епа кога е таква работата шо мисли нека прај Мурињо само да гледаме фудбал како денес, уствари вчера, а не мртвила закачи ја топката и ако се погоди Ибра супер, ако не клај го и Фелаини па ваљда еден од двајцата ќе се погоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom