Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Перишиќ ни под разно ама затоа Окслеј Чембрлен може. :toe: :D

На Окс ланската сезона му беше најдобра, ама па играше повеќе средина отколку крило. Мислам дека подобри партии пружа во средина, а ние моментално таму сме фулл.

А зш до сеа ни нема текнато да си го земиме Бејл како лев бек? Ем како што има клаено мускулна маса ќе биде Валенсија но.2, ем и нема да се очекува од него да дава голови :D
А и да дојде во ситуација за гол да даде, сигурно подобро ќе изреагира од било кој лев бек на планетава земја :rolleyes:

Недефиниран играч е сеуште Окс, плус и неконстантен. Ни фали убиствен играч по лева страна. Карактеристиките на Марсиал/Рашфрод да ги има играч кој ќе ора по таа десна страна. Тоа е добитна позиција за нас, да бидеме непредвидливи по двете старани. Затоа и добро е да биде примарно левак, а да може да игра и со десна. Мислам дека Мурињо го спрема Перишиќ за таа страна ако го носи. Можеби сега ќе чека и разврска со Бејл и затоа ќе се влечкаат работиве уште некое време.

Засега не ми текнува друг играч кој би бил слободен летово со такви карактеристики. Примарен деснак пак, кој би можело да игра и со лева и да игра како десно крило и би бил достапен на пазаров може да испадни и Дракслер. Искрено има предобри карактеристики за офанзивен играч, но не е чисто десно крило.

Окс, Вилиан за сиромашни.

Ако носат веќе некој за десно нека
донесат играч кој примарна позиција му е десно крило а не лево крило, десетка кој може да игра десно.

Бејл е најдобар избор според мене. Вилиан би се вклопил одлично во тактиките на Мурињо.
Гризман е повеќе десетка но мислам дека ќе растура и десно.
Марез едно време ми беше меѓу поомилените ама ептен е паднат во форма.

Меси? :icon_mrgr:

Вилиан, Мане,Дембеле, Коман,Милер се одличен, но и тешко остварлив избор.Други десни крила и не ми паѓаат на памет.

Чекај бе 1 утакмица изигра :)

Доволно е, а и општо е играчина, и кинеше у Челзи. Незнам зашто даваат вакви играчи и ги менуваа со глупи црнчиња.
Матиќ за тој Бакајоко е бог отац, бубрег би дал летово да дојдеше у Милан :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom