Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдов карти за со Палас дома на 29-ти Семптември. Што ве вртам![]()
К`сметот е највеќе мада треба да им однесеш се што можеш само за да ги убедиш дека ќе се вратиш назад. Два пати имам аплицирано и два пати во врска со спорт, еднаш ме одбија со причина многу сум патувала (?!), вториот пат ме пуштија.Визата е зезнатиот дел или е сменето нешто? Има предуслови, гаранции нешто или каков ти е к'сметот?
Визата е зезнатиот дел или е сменето нешто? Има предуслови, гаранции нешто или каков ти е к'сметот?

Visa application fee (EUR) Visa application guideВизата е зезнатиот дел или е сменето нешто? Има предуслови, гаранции нешто или каков ти е к'сметот?
Сериозно ова?К`сметот е највеќе мада треба да им однесеш се што можеш само за да ги убедиш дека ќе се вратиш назад. Два пати имам аплицирано и два пати во врска со спорт, еднаш ме одбија со причина многу сум патувала (?!), вториот пат ме пуштија.
[DOUBLEPOST=1502652121][/DOUBLEPOST]
Б'лгарчета или хрватски ако имам прочитано добро низ темиве?Мене не ми треба виза.![]()

Иначе за шо ќе му е Ибра на Мурињо да го враќа во Јануари? Уште то фали да го игра пред Лукаку и да гледаме репризи од ланската сезона. Нормално дека е класа за Лукаку ама преумрен е, неподвижен, шо е нормално кога има 35 години и плус се курчи многу, се прај главен дека е на терен. Освен ако не го планира за џокер од клупа ама нема шанси такво нешто да прифати Ибра.Сериозно ова?[DOUBLEPOST=1502652121][/DOUBLEPOST]
Б'лгарчета или хрватски ако имам прочитано добро низ темиве?![]()
Најсериозно што може. Ваљда не помислија дека сум шпион некојСериозно ова?[DOUBLEPOST=1502652121][/DOUBLEPOST]
Б'лгарчета или хрватски ако имам прочитано добро низ темиве?![]()
[DOUBLEPOST=1502652588][/DOUBLEPOST]Мое толкување е дека секоја година имаат определена бројка на визи кои ќе ги поделат во регионов слепо црево земји и се дешава со глупава причина да те одјебат.Јас планирам за Божиќ да одам Англија и да изгледам неколку натпревари. Со еден пријател одамна се договараме, овој пат нема утка.
А зашто да не прифати да биде џокер или втор напаѓач? Има одлична соработка со Мурињо, ќе си зима пристојна плата и ќе се бори за титула со тимот. Језда е Ибрахимович ама ваљда и на него му е јасно дека неможе да отиде во друг јак клуб и да бара да биде главен играч на 35 години. За негови години беше одлично спремен физички ама подобро да изигра 10-15 утакмици во сезоната каде што ќе направи нешто за тимот, одколку да се мачи на 30 утакмици.Матич само која сигурност ја имаИначе за шо ќе му е Ибра на Мурињо да го враќа во Јануари? Уште то фали да го игра пред Лукаку и да гледаме репризи од ланската сезона. Нормално дека е класа за Лукаку ама преумрен е, неподвижен, шо е нормално кога има 35 години и плус се курчи многу, се прај главен дека е на терен. Освен ако не го планира за џокер од клупа ама нема шанси такво нешто да прифати Ибра.
Барај уште сега карти и купи си го членството, ако сакаш да идеш преку официјална. За сите дерби утакмици можеш само да аплицираш, Тотенхем, Сити, пул, Арсенал, Челси. Преку Виагого само картата е 400-500 фунти. Карта можеш да купиш за Палас, Бормут, бла бла, боранија тимови. Чак и за Евертон се аплицира само.
Ке мора и другарот твој да купи членство, зашто 1 членство, 1 карта.
Имаш многу ефтин смештај во хотелот на Гери и Гигс за Декември, можеш да пиеш кафе сабајле на отворениот ресторан со поглед на Олд Трафорд, на 50 метри се раздалечени. Нажалост, во периодот кој ке идам, сместување за 4 дена чини 40.000 што е премногу. За Декември е 10.000 некаде, што е сосема пристојно.
Генерално, ако мора да аплицираш за виза, многу е заебано, мојот +1 со кого ке идам, се уби од документи вадење, и уште чекаме.
Мораше се да платиме, за да може да приложи кон апликацијата, и авионски карти, и хотел, и картите за утакмица. Ама, буквално се ке те прашаат, а ова сега што го збори Фрос за премногу патување, е еден од апсурдите.
Прашалникот за виза е страшен, приходи, месечни, заштеди, кај си бил, колку време си бил, татко, мајка...[DOUBLEPOST=1502653253][/DOUBLEPOST]Заборавив да спомнам, педерското е што скоро сите утакмици од втората половина на сезоната се TBC, што значи, може да ги сменат датите на утакмиците ради ФА куп, Лига Куп, ЛШ бла бла, па и тоа не можеш да планираш.
Ке мора авионските карти да ги презакажуваш што кај Виз Ер ти е во превод бричење на суво, плус резервациите во хотелот.
Генерално, мачно е да отидеш, ама што го ебам.