Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдов карти за со Палас дома на 29-ти Семптември. Што ве вртам![]()
К`сметот е највеќе мада треба да им однесеш се што можеш само за да ги убедиш дека ќе се вратиш назад. Два пати имам аплицирано и два пати во врска со спорт, еднаш ме одбија со причина многу сум патувала (?!), вториот пат ме пуштија.Визата е зезнатиот дел или е сменето нешто? Има предуслови, гаранции нешто или каков ти е к'сметот?
Визата е зезнатиот дел или е сменето нешто? Има предуслови, гаранции нешто или каков ти е к'сметот?
Visa application fee (EUR) Visa application guideВизата е зезнатиот дел или е сменето нешто? Има предуслови, гаранции нешто или каков ти е к'сметот?
Сериозно ова?К`сметот е највеќе мада треба да им однесеш се што можеш само за да ги убедиш дека ќе се вратиш назад. Два пати имам аплицирано и два пати во врска со спорт, еднаш ме одбија со причина многу сум патувала (?!), вториот пат ме пуштија.
Б'лгарчета или хрватски ако имам прочитано добро низ темиве?Мене не ми треба виза.![]()
Сериозно ова?[DOUBLEPOST=1502652121][/DOUBLEPOST]
Б'лгарчета или хрватски ако имам прочитано добро низ темиве?![]()
Најсериозно што може. Ваљда не помислија дека сум шпион некојСериозно ова?[DOUBLEPOST=1502652121][/DOUBLEPOST]
Б'лгарчета или хрватски ако имам прочитано добро низ темиве?![]()
Јас планирам за Божиќ да одам Англија и да изгледам неколку натпревари. Со еден пријател одамна се договараме, овој пат нема утка.
А зашто да не прифати да биде џокер или втор напаѓач? Има одлична соработка со Мурињо, ќе си зима пристојна плата и ќе се бори за титула со тимот. Језда е Ибрахимович ама ваљда и на него му е јасно дека неможе да отиде во друг јак клуб и да бара да биде главен играч на 35 години. За негови години беше одлично спремен физички ама подобро да изигра 10-15 утакмици во сезоната каде што ќе направи нешто за тимот, одколку да се мачи на 30 утакмици.Матич само која сигурност ја имаИначе за шо ќе му е Ибра на Мурињо да го враќа во Јануари? Уште то фали да го игра пред Лукаку и да гледаме репризи од ланската сезона. Нормално дека е класа за Лукаку ама преумрен е, неподвижен, шо е нормално кога има 35 години и плус се курчи многу, се прај главен дека е на терен. Освен ако не го планира за џокер од клупа ама нема шанси такво нешто да прифати Ибра.
Барај уште сега карти и купи си го членството, ако сакаш да идеш преку официјална. За сите дерби утакмици можеш само да аплицираш, Тотенхем, Сити, пул, Арсенал, Челси. Преку Виагого само картата е 400-500 фунти. Карта можеш да купиш за Палас, Бормут, бла бла, боранија тимови. Чак и за Евертон се аплицира само.
Ке мора и другарот твој да купи членство, зашто 1 членство, 1 карта.
Имаш многу ефтин смештај во хотелот на Гери и Гигс за Декември, можеш да пиеш кафе сабајле на отворениот ресторан со поглед на Олд Трафорд, на 50 метри се раздалечени. Нажалост, во периодот кој ке идам, сместување за 4 дена чини 40.000 што е премногу. За Декември е 10.000 некаде, што е сосема пристојно.
Генерално, ако мора да аплицираш за виза, многу е заебано, мојот +1 со кого ке идам, се уби од документи вадење, и уште чекаме.
Мораше се да платиме, за да може да приложи кон апликацијата, и авионски карти, и хотел, и картите за утакмица. Ама, буквално се ке те прашаат, а ова сега што го збори Фрос за премногу патување, е еден од апсурдите.
Прашалникот за виза е страшен, приходи, месечни, заштеди, кај си бил, колку време си бил, татко, мајка...[DOUBLEPOST=1502653253][/DOUBLEPOST]Заборавив да спомнам, педерското е што скоро сите утакмици од втората половина на сезоната се TBC, што значи, може да ги сменат датите на утакмиците ради ФА куп, Лига Куп, ЛШ бла бла, па и тоа не можеш да планираш.
Ке мора авионските карти да ги презакажуваш што кај Виз Ер ти е во превод бричење на суво, плус резервациите во хотелот.
Генерално, мачно е да отидеш, ама што го ебам.