Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Попушта обрачот околу Кутињо, дефинитвно барањето за трансфер беше вистинското средство. Според изјавата на Клоп денес е јасно дека доаѓаме во предност за прв пат од почнувањето на преговорите. Сега и за Дембеле да видиме што ќе одлучат. За првпат мислам дека се реални шансите да дојдат двајцата, иако за тоа треба огромна пара да се фрли.

R

red.devil

Гостин
Единствена поглупа работа од заминувањето на циганот е земањево на новиов 29 годишен циган од кина.Врв на мизерија.Не можам да се помирам,цел свет игра курот со нас.Кој најде ме заебава за трансферов.Станавме бетер од Интер.СРАМОТА
@Stefan-kobe :kafence:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.686
Поени од реакции
22.801
Gerard Piqué: "Dani Alves je na Messijevom vjenčanju nagovorio Neymara da napusti Barcelonu."

"U trenutku kad sam objavio sliku s Neymarom i napisao 'on ostaje' znao sam da želi otići, ali je to bio posljednji pokušaj da ga odgovorim od odlaska. Nakon toga se naljutio na mene."

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.627
Поени од реакции
7.762
Наместо Сери ќе го земат грозниот брк Паулињо.
И јас кој бев на страна на Бартомеу после ова го замразив.

B

Beck's

Гостин
Мене не ми е јасно како би играле Кутињо и Дембеле во иста формација заедно со Суарез и Меси.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Го изолираа Дембеле, ќе го изолираат сега и Кутињо.. И?

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Во следнава недела треба да ги пуштат последните понуди за двајцата, барем така е логично да направат. Ако не успеат да донесат ниту еден, во последната недела и пол ќе биде дај шта даш. Само што тогаш цените двојно ќе скокнат, па ќе биде енормно тешко било кого да донесат.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Утрово симнати се сите слики и реклами на Енфилд на кои се појавувал Кутињо...Случајно? Ако не успеат со Дембеле, останатите пари ќе одат за Азар...Во договорот би бил вклучен и Роберто, кој според сите медиуми не е задоволен. Шпекулација или вистина не знам...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Тер Штеген /Силесен/Масип

Самедо/Видал---Пике/Мина--Умтити/Маскерано--Алба/Дињ/Матје

Ракитиќ/Паулињо/Денис Суарез--Бускец/Сери---Иниеста/Серхи Роберто/Андре Гомеш

Меси/Рафиња--Суарез/Алкасер--Дембеле/Туран/Деулофеу​

If Paulinho signs it means Barca will have spent €194.5m on Paulinho, Vermaelen, Gomes, Alcacer, Digne, Mathieu, and Arda. Quality business.

André Gomes + Arda Turan + Paulinho = €120m+

Let's Dani Alves leave on a free transfer cause he was 30. Signs 30 year old Paulinho for €40m.

Толку небитни се Матје и Масип шо незнајш дека не се поќе наши играчи :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom