Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Е да бе и паулињо и Сери.. колку средњаци да имаме, сто? Уште еден од Дембеле и Кутињо за на крило и ако може Мартинез за штопер и ќе крпиме некако.

29 години има копукот. Не знам шо е финтата со него, мислам дека е вонбрачен син на Валверде, ама не си личат многу..

nintchdbpict000339443860.jpg

Jose_Paulo_Bezerra_Maciel_Junior_2013.jpg

Е да бе и паулињо и Сери.. колку средњаци да имаме, сто? Уште еден од Дембеле и Кутињо за на крило и ако може Мартинез за штопер и ќе крпиме некако.
Гомеш во Јуве нека го дадат, Арда во Галатасарај, Сампер на позајмица. Пак ќе речам за ротација, не за прва опција. Ако не успеат да доведат никој од Кутињо/Сери, тогаш е веќе ова лоша зделка, вака е само плус, ништо не губиме.

После наводната кавга на Клоп и Кутињо, Ливерпул бара 150 милиони , или да го вклучиме Гомеш во трансферот + пари...Мислам дека после овој трансфер ќе се оди на втората варијанта

После наводната кавга на Клоп и Кутињо, Ливерпул бара 150 милиони , или да го вклучиме Гомеш во трансферот + пари...Мислам дека после овој трансфер ќе се оди на втората варијанта
Давај линк/извор :D[DOUBLEPOST=1502545779][/DOUBLEPOST]IMG_20170812_154845.png

. Ако не успеат да доведат никој од Кутињо/Сери, тогаш е веќе ова лоша зделка, вака е само плус, ништо не губиме.

Јас мислам дека сеуште се чека да се види исходот со Кутињо, па ако не бива да се тргне по Сери. Еден од овие двајца 100 % ќе потпише. Ако може да се вклучи и фудбалер во зделката со Кутињо би било и повеќе од супер.
Иначе Дембеле ми е прв приоритет, најмногу од сите го сакам во дресот на Барса. Ќе видиме вечер што ќе се деси на состанокот.

Какви глупости, го продаваш Нејмар за да го купиш Нејмар за сиромашни

Немав цел ден отворено да читнам за трансфериве и сега отварам со надеж дека има нешто ново за Дембеле или Кутињо,тоа дебилите го зеле Паулињо.:facepalm:
Подебилен потег од ова немам видено.

When I was told that a Nice player was nicknamed the "African Xavi,” I followed him very closely. I watched matches and a ton of videos. I didn’t know him... and I was spellbound: I’m not used to seeing such a talent in midfield. Short passing, long passing, tactical intelligence, distance shooting, personality, organizing play, that last magic pass ... "madre mia!” He would do very well at Barça! He can play anywhere in the middle. Seri is fantastic. I can say, without hesitation, that he has what we call "Barça DNA.”

Чави за Сери...Мислам дека е јасно зошто тргнале по него..

29 години има копукот. Не знам шо е финтата со него, мислам дека е вонбрачен син на Валверде, ама не си личат многу..

Valverde: "The players linked with the club in the press are not my requests. We will see who comes."

Valverde: "I don't know anything about Paulinho."

Klopp: "I have to accept the decisions of the owners, and sometimes players."

Дали Клоп ја менува лентата полека :)

Тер Штеген /Силесен/Масип

Самедо/Видал---Пике/Мина--Умтити/Маскерано--Алба/Дињ/Матје

Ракитиќ/Паулињо/Денис Суарез--Бускец/Сери---Иниеста/Серхи Роберто/Андре Гомеш

Меси/Рафиња--Суарез/Алкасер--Дембеле/Туран/Деулофеу​

If Paulinho signs it means Barca will have spent €194.5m on Paulinho, Vermaelen, Gomes, Alcacer, Digne, Mathieu, and Arda. Quality business.

André Gomes + Arda Turan + Paulinho = €120m+

Let's Dani Alves leave on a free transfer cause he was 30. Signs 30 year old Paulinho for €40m.

Последно уредено:
Единствена поглупа работа од заминувањето на циганот е земањево на новиов 29 годишен циган од кина.Врв на мизерија.Не можам да се помирам,цел свет игра курот со нас.Кој најде ме заебава за трансферов.Станавме бетер од Интер.СРАМОТА

Ништо официјално нема сеуште за Паулињо, најверојатно шпекулации само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom