Фудбалски/трансфер дискусии

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
-> next step да се заклучи во соба и да го исклучи телефонот

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.545
Дај бе нека купат некој веќе каталонциве, у секој момент можат умот да му го земат на Дибала, па и он да побара трансфер...

П.С. @Џони Вајсмилер не јади гравче, никој од нас јувенташите (барем на форумов) не очекуваше Погба да остане долго време во клубот, па дури и кога Му ја дадоа 10ката да ја носи на грб... Сите знаевме кој му е агент, и прашање на време беше кога ќе се преселеше во Реал, Барса или ПСЖ...единствено не очекувавме да се врати во Јунајтед од каде го шитнаа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Уште поинтересно е што ме цитираш на секој втор пост, ако сакаш да те плескам пиши ПП, не се срами.
Не бе, само интересно беше што никој друг не се најде да искоментира за тоа, и ти од никаде се појави, неповикан.

Што се однесува до мене, јас веќе еден месец те чекам да ми дадеш да читам за Баерн, и уште ништо :(

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
@Igorcemk

Dembélé was promised that if any top European team submitted an offer for him, Borussia Dortmund would let him go. [sport via kicker]

Borussia Dortmund have tried to contact Dembélé, but he refuses to speak to any club representative. [sport via kicker]

Kajgana Shop

На врв Bottom