препорака за кола до 15 000 - 16 000 евра?

• Креатор на темата Креатор на темата gt80
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама нели голф е голф? Нели е подобро да дадам уште 1000-2000 евра и да земам голф него ли шкода? Знам дека се и двете на VW ама шо знам, дали пошто веке имам голф сум приврзан кон него. Јес да е слаб ама 3 години го имам ниту еднаш се нема расипано а го дупнувам од возење.

Исто ми препорачаа и леон ама од оние поновите со малку по коцкести света што се ама не можам да најдам таков по огласиве никаде.

А јас сум нај заљубен во рено меган, ама многу хејт јак слушам за француските коли.

Иначе и ова нешто го меркав, шо ке кажете: http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=2532993[DOUBLEPOST=1502209858][/DOUBLEPOST]Да да, и тоа размислував ама сакам таква скратена овие сите се долги
Антарата троши премногу, градска иде преку 12.

Да ти кажам ме стави во мисла. :) Ама сепак сум за дизел али ке размислам и за оваа варијанта да ти кажам искрено.

Е добро де трпи плин
Ќе троши 13-14 ама плинот е гага цена

Да ти кажам ме стави во мисла. :) Ама сепак сум за дизел али ке размислам и за оваа варијанта да ти кажам искрено.
дизелот е мртва работа, се покажа дека трошат повеќе од колку шо е наведувано по каталози, ширум европа се воведуваат забрани за возење на дизели по градови, овде страдаат од неквалитетна нафта, поголеми трошоци се за одржување.....

Nema da najdiš podobra kola i poizdržliva od toj rang...ceneta vo cela Evropa, kupuvana na golemo.....

NIssan qashqai 2.0 dci

Nissan-Qashqai-2.0dCi-Acenta_NissQash1fe5_2l.jpg

Не му нудете ЦЦ, ќе ја напраи парче за кратко време. Алтернатива Б7 :)

Море каков мерак имам на еден ЦЦ или Б (шо и да е) ама големи ми се многу. Али па си викам, еднаш се живее па да му ебам матер ако треба да се направи парче нека се прави. Башка сега имаат сензори и што уште не.... Али жена ми која што ја викам гласот на разумот добро ми вели дека не е таква кола за мене, едно сум несмасен, друго сум нервозен сешто не треба да биде еден шофер. :)

Не му нудете ЦЦ, ќе ја напраи парче за кратко време. Алтернатива Б7 :)

Брат ми ја има со постариот мотор 2.4 и не е редизајн како на огласот
мада и пократки релации вози градско и му покажува 14 литри тоа е некаде околу 400 ден, дизелот ќе троши 10-11 минимум градско тоа ти е околу 500-550 ден
бензинецот е поефтин за одржување и делови, е сеа нема турбо не лепи ама има снага сепак е 2.4

додај уште 3000-4000 и купи си X6 од бугарија

Значи навистина фала на сите за советите али сеуште голф-7 оној bluemotion со 2.0 мотор и 150 коња и highline опрема ми е најголем фаворит. А никој ништо не кажа за него, вреди за тие пари, се исплати да го земам, ги бива, не ги бива....? Значи тоа што за тие пари можам да земам и поголема кола ништо не ми значи, по мала повеке ми одговара, али општо, бидјеки некаде читав дека голф си е голф некаде дека за тие пари преценети биле итн....

Голф си е Голф е пуштен муабет од автомеханичарите затоа што најпристапно им се распоредени деловите и де најлесни за поправање, а и често расипливи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom