Дуа Липа има изразени психопатолошки проблеми?Ја па баш шиптарското најмалку го приметувам кај Липа.
Плус, ме потсеќа на една...
Не знам што подразбираш во тоа шиптарсконо во фацана ама овие ти се поубави од 90% од женскиот пол од македонките.Џабе се, сите освен оваа што ора го имаат она шиптарсконо во фацата
Не знам што подразбираш во тоа шиптарсконо во фацана ама овие ти се поубави од 90% од женскиот пол од македонките.
Wait, what?Дуа Липа има изразени психопатолошки проблеми?
Само сепак си го имаат тоа Чкљарското во фаца
Не реков јас дека не се убави, само што и покрај што се убави и светски, дури и да немаш каква било информација дека е шиптарка, пак ќе ја приметиш дека е.Премногу заразна песничка, со второто слушење ја научуваш на памет. А и сите песни се такви на Рита, радио песни, лесно запамтивли.
Не знам што подразбираш во тоа шиптарсконо во фацана ама овие ти се поубави од 90% од женскиот пол од македонките.
Кликаш превод на македонски пишува од Дебар.Bas koga gledam ova Rexha vikam ovaa e nekoja od tuka, otvoram Wiki ono Gostivar da ti bilo
татко и е роден во Дебар иначе мајка и од Гостивар има потекло.Кликаш превод на македонски пишува од Дебар.
Yep, sega otvoriv, majka i sum ja zapomnil, vo Juni gledav na E3. Iskreno prvpat togas slusnav za devojcheto.татко и е роден во Дебар иначе мајка и од Гостивар има потекло.