Дуа Липа има изразени психопатолошки проблеми?Ја па баш шиптарското најмалку го приметувам кај Липа.
Плус, ме потсеќа на една...![]()
Не знам што подразбираш во тоа шиптарсконо во фацана ама овие ти се поубави од 90% од женскиот пол од македонките.Џабе се, сите освен оваа што ора го имаат она шиптарсконо во фацата![]()
Не знам што подразбираш во тоа шиптарсконо во фацана ама овие ти се поубави од 90% од женскиот пол од македонките.
Wait, what?Дуа Липа има изразени психопатолошки проблеми?
Не реков јас дека не се убави, само што и покрај што се убави и светски, дури и да немаш каква било информација дека е шиптарка, пак ќе ја приметиш дека е.Премногу заразна песничка, со второто слушење ја научуваш на памет. А и сите песни се такви на Рита, радио песни, лесно запамтивли.
Не знам што подразбираш во тоа шиптарсконо во фацана ама овие ти се поубави од 90% од женскиот пол од македонките.
Кликаш превод на македонски пишува од Дебар.Bas koga gledam ova Rexha vikam ovaa e nekoja od tuka, otvoram Wiki ono Gostivar da ti bilo![]()
татко и е роден во Дебар иначе мајка и од Гостивар има потекло.Кликаш превод на македонски пишува од Дебар.
Yep, sega otvoriv, majka i sum ja zapomnil, vo Juni gledav na E3. Iskreno prvpat togas slusnav za devojcheto.татко и е роден во Дебар иначе мајка и од Гостивар има потекло.