Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
не, неможе да ни се падне тим што не бил шампион.

Ама мене ме интересира зашто не се прати истото правило и за последното плеј/оф коло,ич ми нема логика во првите две кола да преземаме коефициент ако го победиме фаворитот а во последното коло не :/

Вака како што стојат работите доколку го поминеме Копенхаген секако налетуваме на доста јак противник под услов да поминат Олимпијакос, Селтик, Лудогорец, Салзбург...[DOUBLEPOST=1501063155][/DOUBLEPOST]

неможе овие да се паднат, ќе бидат неносители и да поминат.

Да. Заборавив на тоа дека имаат слаб коефициент. Во тој случај подобро да поминат Селтик и да се паднат они. :D

inaku ne mi se svigase sto vcera imase svirezi od del od publikata, demek igra barca protiv videoton pa aj napagaj vo sekoj moment so cel tim. mnogu jasno bese deka igracite imaa naredba da ne rizikuvaat previse, mislam deka toa bese i pricinata sto spirovski nekolku pati ja rogna topkata, ne smeese vo tie situacii da bide presecena topkata, pa koga nemase sigurna opcija za napred (ili ne ja primeti) ili ja rogase ili ja vrakase nazad. btw ne go pravese toa samo spirovski. toa i bese pametno bidejki da primevme eden gol mnogu porazlicna ke bese situacijata, a i so 0:0 nema da bea losi sansite pred revansot, taka sto logicno bese da se igra so "kontrolirana" ofanziva.
Тоа ти е таа телевизиска публика, заборавиле стадионот како изгледа... Имаше еден 2-3 реда пред мене седеше го утепа од пцуење Фелипе, се чудеше кој е овој 70кава.Ни името не му го знае битно дошол да се издува и ќе се мава у гради Вардарец дека бил.
Јес да имаше прилично слаб натпревар вчера Фелипе али да го пцуеш најдобриот играч на Вардар 2 сезони наназад и да не знаеш името како му е...

imase nekolku takvi na stadion, i okolu mene cesto slusav nesto vo pravec "koj e be onoj cigan na sredina" i "kako da imas uspeh so takvi drva vo sreden red". izgleda doagaat samo koga vardar igra internacionalno i tolku, a mislat deka se znaat za timot posle 5 minuti odigrani...

Ама мене ме интересира зашто не се прати истото правило и за последното плеј/оф коло,ич ми нема логика во првите две кола да преземаме коефициент ако го победиме фаворитот а во последното коло не :/

Вака како што стојат работите доколку го поминеме Копенхаген секако налетуваме на доста јак противник под услов да поминат Олимпијакос, Селтик, Лудогорец, Салзбург...[DOUBLEPOST=1501063155][/DOUBLEPOST]
Тоа е така, зашто во првите колела ждребката се тегли кога не се одиграни мачовете. А тоа е така, бидеики се играат во последователни седмици, бидеики нема кога да се играе. Плеи оф е совсем друго. Другата года и Вардар ке има мало по-висок коефициент и така.[DOUBLEPOST=1501069326][/DOUBLEPOST]Рибата е уште во морето вие сте ставиле тавата. Jac за Лудогорец уште не сум совсем сигурна дека ке поинат бидеики тоа е топка и се врти.

Gledam ovie sport pisuvat 6 ipol miliona ke zemal Vardar ako go mine Kopenhagen.E toa e dobra para plus ako vlezeme bilo Liga evropa ili Liga Sampioni.Mislam deks ke se kolat za karti i ke napraat kako superkupot na zdrebka i ke ti dojde nekoj koj e crneco koj e ovaj 11kata takov mentalitet imame drva pojma nemat.Neznam sinokje od tie so pcuvaa po igracite kolku znaat.Vo Liga Evropa lani Kopenhagen vo 8mina finale ispadna od Ajax i toa vo gosti izgubi 2-0,a doma go dobi so 2-1 i holangjanite se spasija i doguraa do finale...

Gledam ovie sport pisuvat 6 ipol miliona ke zemal Vardar ako go mine Kopenhagen.E toa e dobra para plus ako vlezeme bilo Liga evropa ili Liga Sampioni.Mislam deks ke se kolat za karti i ke napraat kako superkupot na zdrebka i ke ti dojde nekoj koj e crneco koj e ovaj 11kata takov mentalitet imame drva pojma nemat.Neznam sinokje od tie so pcuvaa po igracite kolku znaat.Vo Liga Evropa lani Kopenhagen vo 8mina finale ispadna od Ajax i toa vo gosti izgubi 2-0,a doma go dobi so 2-1 i holangjanite se spasija i doguraa do finale...
Нема шанси во евентуална групна фаза картите да одат преку лотарија. Заинтересираноста не може да биде како за супер купот бидејќи се игра дуел на две мегасили, згора на тоа има заинтересираност од цела европа, па и цел свет што аплицирале за лотаријата.

Денес од едни луѓе слушнав муабет дека на Вардар годинава му е ветено учество во групна фаза на ЛЕ, а сето тоа било поврзано со Уефа Супер куп и популаризација на фудбалот во државата.
Што мислите, држи вода муабетот? Според мене не, пошто премногу ми звучи рекла-казала приказна.

Денес од едни луѓе слушнав муабет дека на Вардар годинава му е ветено учество во групна фаза на ЛЕ, а сето тоа било поврзано со Уефа Супер куп и популаризација на фудбалот во државата.
Што мислите, држи вода муабетот? Според мене не, пошто премногу ми звучи рекла-казала приказна.
Како можеш да веруваш во вакви глупости , како може Уефа да помогне хаха ..
Ако Вардар не игра како што треба ни судии ке ни помогнат ни никој , ако одиграме ние слабо ке дојде некој ке ти шибне 3 гола ке се чудиме ..

Абе кое ветено, дечките гинат даваат максимум, нели видовте кога заврши текмата исполегнаа од замор. Ова ни е едина мана у тимот што не се спремни физички 90 минути, последните 5-10 минути паднаа кондиционо дел од нив споро се движеа бар ја така приметив.:) А у Данска ги очекува уште појако темпо, само да не паднат како со Малме у првата текма иако има очигледно подобрување и на тоа поле.[DOUBLEPOST=1501082463][/DOUBLEPOST]
А во ЛЕ кој би ни биле можни противници доколку не поминеме со Копенхаген? Се знае нешто одприлика, или?
tU6UmhAVSkO004edk-KihA.png

Потешки противници у ЛЕ него 4коло ЛШ, Ова у случај да поминат даље фаворите со поголем коефициент

Последно уредено:
Dada ima sansi da pomaga uefa posle onaa arbitraza na sudijata vo Strumica koa trebase crven da i dade na Malme i cist penal ne svirna drze voda

Вистина е, како не. Малме и Копенхаген со душа чекаа да ги турнат гаќите и да изгубат милиони за да се популаризира фудбалот во Македонија.

Иначе Матеус Лима, на проба што беше у Австрија, вчера го видов на стадион заедно со Мораеш од РК Вардар.

Иначе Матеус Лима, на проба што беше у Австрија, вчера го видов на стадион заедно со Мораеш од РК Вардар.
Дошол сигурно јер му дужат нашиве нешто, сигурно нема да го ангажираат.:D

Абе кое ветено, дечките гинат даваат максимум, нели видовте кога заврши текмата исполегнаа од замор. Ова ни е едина мана у тимот што не се спремни физички 90 минути, последните 5-10 минути паднаа кондиционо дел од нив споро се движеа бар ја така приметив.:) А у Данска ги очекува уште појако темпо, само да не паднат како со Малме у првата текма иако има очигледно подобрување и на тоа поле.[DOUBLEPOST=1501082463][/DOUBLEPOST]
tU6UmhAVSkO004edk-KihA.png

Потешки противници у ЛЕ него 4коло ЛШ, Ова у случај да поминат даље фаворите со поголем коефициент

I jas ova go primitiv. Pa radi toa dojdoa do dve sansi vcera ta inase nisto ne ima. Ova posle 80 min, vo malme pak 65 min. I tamo sansi doboija malme radi toa. Bezveza. Pa koj znat sto prea u slovenija i Avstria koga trenira tamo. Da ne bese za ova ne ke bev nervozen. Ke gi rastorija!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom