Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер треба офанзивно, без Глигоров на средина. Спировски, Николов и Фелипе се доволни. Којашевиќ ако е спремен, Берсегјан и Боарето. Блажевски па би го ставил на клипа пошо 10 пати е подобар кога ќе влезе од клупа.

Blazevski samo ako treba poveke ofanziva, ako se branime ni pod razno. On e kriv za golot na malme vo gosti. Premnogu mi e mutav za u defanziva.

Дај нека си ебат матер бе што им е проблемот на мртваците.
Сега кога имаме 2 екипи со добри евро настапи они ги лупаат на 13 август да играат дерби.
Племе им ебам.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

22.22% (2/9). За во првенството барем.
Друже, те следам по форумиве дека доста пратиш македонски фудбал, ама некогаш си ми баш како паднат од марс :icon_mrgr: Џабе следиш фудбал, ако не ги знаеш овие работи :icon_mrgr:

Ako Skendija pomine ke ja odlozat. Ako ne, ke igrame...

So kogo sme vo vtoro kolo? Sloga? Pelister?

Сабја ај пресметај која е веројатноста три четири години по ред да се паѓаме со Шкендија во први две кола. Се мислам да го убедам Илчо бројки за лото да ми кажува многу среќа има.[DOUBLEPOST=1500982922][/DOUBLEPOST]

Немам видено распоред ама од искуство со едните играме во второ трето коло, а со другите во работен ден.

Сабја ај пресметај која е веројатноста три четири години по ред да се паѓаме со Шкендија во први две кола. Се мислам да го убедам Илчо бројки за лото да ми кажува многу среќа има.[DOUBLEPOST=1500982922][/DOUBLEPOST]
Немам видено распоред ама од искуство со едните играме во второ трето коло, а со другите во работен ден.

Jasno toa ama nas ke ni treba odlaganje prvo i eventualno vtoro kolo taka da bitno e so kogo igrame bas toa vtoro kolo... Mada kaj nas doma bi trebalo da e pa valjda ke mozeme da insistirame na odlaganje.

Друже, те следам по форумиве дека доста пратиш македонски фудбал, ама некогаш си ми баш како паднат од марс :icon_mrgr: Џабе следиш фудбал, ако не ги знаеш овие работи :icon_mrgr:
Не е дека сум паднат од марс и дека не ги знам вашите теории и какви се ждрешките ама едноставно преку к.. ми е од тие плачења за секој натпревар и ждрепка дека е местена. Ако е така ондак џабе уопште глеате фудбал коа се е местено.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Победа, па Работнички, па Силекс, итн.

Шкендија-ВАРДАР 13.08. (17ч.)
ВАРДАР-Победа 20.08. (17ч.)
Работнички-ВАРДАР 27.07. (16:30)
ВАРДАР-Силекс 10.09. (16ч.)
Скопје-ВАРДАР 17.09. (15:30)
ВАРДАР-Ренова 20.09 (среда, 15:30)
Пелистер-ВАРДАР 24.09. (15:30)
А.Пандев-ВАРДАР 27.09. (среда, 15:30)
ВАРДАР-Слога 01.10. (15ч.)
ВАРДАР-Шкендија 15.10. (14:30)
Победа-ВАРДАР 22.10. (14:30)
ВАРДАР-Работнички 25.10. (среда, 14:30)
Силекс-ВАРДАР 29.10. (13:30)
ВАРДАР-Скопје 05.11. (13:30)
Ренова-ВАРДАР 16.11. (четврток, 13ч.)
ВАРДАР-Пелистер 19.11. (13ч.)
ВАРДАР-А.Пандев 26.11. (13ч.)
Слога-ВАРДАР 03.12. (13ч.)
Шкендија-ВАРДАР 10.12. (13ч.)

Последно уредено:
До 19-30 денес ќе бидат отворени вратите?

Некако ни се поклопуваат коцките ова лето, Копенхаген е тим за респект и моќен противник, но продаде три квалитетни играчи( augustinsson, cornelius, zanka) доведе три нови ( sotiriou, luftner, bengtsson) не се влезени у форма, и можеме против нив. Жилина ги намачи доста, и на тие дуели Копенхаген не доминираше, али се гледа дека има квалитетен тим. одлично засилување им е Sotiriou, и на него треба да се внимава. Мое скромно мислење е дека може у Скопје да извадиме поволен резултат, многу работи зависат само од нас, или поточно од нашиот среден ред, ако играме како второ полувреме у Струмица сигурно дека можеме. Моја прогноза 2-1, иако сакам да не примиме гол.

Распродаден и блок 6.
Ако можеа да го пуштат цел запад, а не го пуштија да не остане полупразен, нека се убијат.

Ич кур не се умарајте со распоред у оваа одрон лига. Само да се задржи тимот и се земе еден шпиц може и сите кола да ги играме со Шкендија зиаме титуала.

Каква педерска игра од овој Солбакен тренерот на Копенхаген. Филипе бил предобар за Вардар не заслужува да игра у таква лига. Што сакам вечер да му го укопа, абе гледај си свој двор ти ибам племе ќелаво гоблинско.
Исто као со Малме и против данците Вардар ќе има шанси и прилики за гол. Со Малме не разочараа, скоро сите шанси ги претворија у гол, така нека биде и против данците. Незнам зашто али мислам дека на домашен терен ќе ни биде потешко, така да нема никако да бидат изгубени шансите и ако се заврши нерешено, али било каква победа добро би ни дошла. Напред Вардар.:cujte:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom