Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Тој тој, затоа реков, за нијанса полоши пасови.

Ми се чини нема сантиметар од теренот шо не го покри денес Кутињо, сегде го има. За голот не мора ни да коментирам, а и за асистенцијата богами. Добри 45 минути сега за сега можи да се речи, фали малку сигурност во одбраната. Фирмино некако блед, Салах класика на ниво.[DOUBLEPOST=1500741754][/DOUBLEPOST]@Peja989 коментар за денес? да ја размрдаме малце темата пред почеток на сезона :) Земено се предвид, не беше лоша утакмицата, да не се повторвам за првото, второ полувреме падна темпото секако и кај едните и кај другите, можи да се кажи и очекувано.

Последно уредено:
Matip zemal 112k, pa sea vidi. Inace mnogu sum razocaran od transfer periodov, ako ne go donesat van dijk neka se frlat u reka. Da ne mozes eden igrac da kupis, da ti praat inat nekoi lajpcik i soton.

Овој идиот зима 100к неделно.

Чист пример како животот не е фер
Па колку треба да зема лидерот? Ситница од 50k? Јас би му дал и повеќе, лидериште.

Марковиќ како шо кажа Клоп, има одврзани раце да го напушти клубот, секако ако пушти некој добра понуда.

А за Ловрен...шо да речам :D

Се збори нешто кај вас за Кутињо?

Се збори нешто кај вас за Кутињо?
Дека не планираат да го даваат.
Според мене, единствен начин да се случи трансферот е Кутињо да си поднесе официјално трансфер барање и да одбива да тренира, а тоа не верувам да се случи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom