Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се збори нешто кај вас за Кутињо?

Клоп вика нема шанси, ФСГ викаат нема шанси, Кутињо вели не (барем не за сега) :D[DOUBLEPOST=1501094304][/DOUBLEPOST]Сите новинари блиски до клубот исто велат дека Кои не е за продажба, барем не ова лето. Нема да го јебат Клоп и да му продаваат битен играч а Кутињо му е ептен битна алка.

На денешен ден во 2014 Ливерпул го донесе Дејан Ловрен во своите редови.
Човек без кој неможе да се замисли одбраната на Ливерпул денеска.
Во време кога еден просечен централен е 50-60м ,20м за Ловрен се права кражба.

YNWA легендо !!

Пишано на LiverpoolFC News Macedonia

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Јакото е што јас да не бев, немаше ни да знае дека го потпишаа на денешен ден :D
Морав да го потсетам побратимот мој, за да откопа некој ваков бесен статус хахахахахаа

Лелее коментарите... :ROFLMAO::pos::LOL:

:masa:
На официјалната Редс страна што ја имаат на ФБ, преклани играа со некого, Ловрен стартер, не можеше да се собере по терен цела текма а тесно водеа. Роџерс им го става во последни 10 минути Чан и некој коментира, Чан, брзо, фластер на Ловрен :semolam::lolzz:

Сега ни е смешно ама кога ќе пишат дека сме пратиле понуда за Гризман, тогаш сите се палиме и си ја бараме вистината :D

Сега ни е смешно ама кога ќе пишат дека сме пратиле понуда за Гризман, тогаш сите се палиме и си ја бараме вистината :D

Не ми е смешно што го бараат, смешна е цената што се спомнува па макар билa и гласина.

Спремни сте за ќотек? :sramezliv:

П.С Анкетава хаххаа :icon_lol::icon_lol::icon_lol::pos:

Моментално Салах има измислено фудбал за КуРињо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom