Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
jirgene kupvaj bekoj i stoperi ne ojme nigde so lofren i moreno ,
imame po mene silna ekipa vo sredina i vo napad sme sosem solidni ,po mene celsea ne e podobar od nas ,ni united ,mozda tham i sity se kaj nas e problem so imame odbrana polosa od WBA primivme fuking 46 gola od koi nad 35% bea od nafrleni topki ,korneri slobodni udari od strana to e odbrana na ramniste na klub koj se bori za optanak

:lolzz::pos::pos::pos::pos:
jirgene kupvaj bekoj i stoperi ne ojme nigde so lofren i moreno ,
imame po mene silna ekipa vo sredina i vo napad sme sosem solidni ,po mene celsea ne e podobar od nas ,ni united ,mozda tham i sity se kaj nas e problem so imame odbrana polosa od WBA primivme fuking 46 gola od koi nad 35% bea od nafrleni topki ,korneri slobodni udari od strana to e odbrana na ramniste na klub koj se bori za optanak
:чда: Brat najbolji si, omileni likovi mi se vakvite ko tebe :cuc::pos:

celsea i united nemaat podobar napad od nas

Со двата поста погоре е сумиран трансфер периодов досега. Стопер и лев бек очајно ни требаат, а овие 70 милиони фунти за Кеита ќе даваат :pos:

Van Dijk navodno saka da odi samo vo Liverpul i mozno e da go kupat, dobar bi bil van dijk i uste eden lev bek iako mislam milner bi mozel da izigra uste edna sezona na taa pozicija.

Ван Дајк би бил одличен. А Милнер уште една сезона на лев бек? Нека кршат глаа таму.. Човекот неможе да се намести на десна да упати центаршут. Место толку пари да се фрлаат за Кеита, подобро да се фрлат за Менди левиот бек од Монако.. ако не е купен од Сити веќе

Ван Дајк би бил одличен. А Милнер уште една сезона на лев бек? Нека кршат глаа таму.. Човекот неможе да се намести на десна да упати центаршут. Место толку пари да се фрлаат за Кеита, подобро да се фрлат за Менди левиот бек од Монако.. ако не е купен од Сити веќе
Не е купен од Сити сеуште ама затоа Робертсон од Хул е купен од нас :icon_lol:

Nema spekulacii okolu bekovi, osven van dijk i keita ne gledam neso drugo, klopp e zainteresiran za niv dvajca izgleda, edino ako ne uspee da gi dovede sigurno ima plan b nekoi tretorazredni ko solanke.

Прво полувреме мизерија денес. Освен неколкуте добри потези на Салах, ништо вредно да се спомни. Второ полувреме се живна одма, со влегвањето на Кутињо, Џини, па можам да речам и Грујиќ.

Хендо прво полувреме беше прав очобол. Поарен од него ми се чини беше и факинг Џеј Спиринг, па можда и Џонџо Шелви. Ми се темнеј во глата ко ќе го видам како се врти како мува без гла ко ќе е со топката. Јес да „правило“ во фудбалот е дека треба да се подај топката на најблискиот, ама Хендо освен то шо трча, не прај друго ништо корисно за тимот.

Во секој случај, сабота треба каде каде подобро да се изигра. Не дека резултатски е значајно, туку се ближи почетокот на првенството, а ние немаме ништо на шо да се надеваме, нема никаков апгрејд на играта во споредба со минатата сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom