epten sum snaodliva. ednostavno i prisilena bev. od 12 godini sum oddelena epten od moite, osven finansiski, i samo ke mi dadat pari i na mene ostanuva da se snajdam za sve. a i koga se preselifme u amerika namesto tie mene da mi pomognat da se vklopam, jas moraf niv da im pomognam, se javuvav na 12 godini po advokati, po firmi, brkav raboti, itn zatoa shto najdobro znaef angliski. toa i me nauchi kako da se snajdam u zhivotot. sega u kakva i situacija da me stavat, znam kako da se snajdam, i skoro nikogash ne baram pomosh. epten retko (mozham slobodno da kazham skoro i nikogash) baram pomosh, zatoa shto najverojatno ako jas nemozham da si pomognam u odredena situacija, retko koj od tie shto gi znam ke mozhe da se snajde. epten sum probivliva i ako sakam neshto ke si go zemam, nema shto da se dvoumam, poshto ako ne si snaodliv deneska i ako ne znaesh kako da se izrazish i da si kazhesh shto sakash i shto ti treba, nikoj nema da ti go dade taka. snaodlivosta e skapocena rabota koj retko koj ja ima, a mozhe mnogu lesno da se dobie samo so malku samodoverba.