Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Другари, играме ПЛ и ЛШ ќе има ротации цело време. Мое мислење е дека Рашфорд ќе ротира со Лукаку напред и Марсијал лево. Некогаш може да игра и 4-4-1-1 со еден од Раш и Тони зад Лукаку. Тука може да игра и Мата пример. Мики ќе го ротира десно со Лингард, не гледам друга опција искрено, а Фелаини ќе игра среден ред на секое ебано потешко гостување, 100% сум сигурен. :D
Тоа е нормално, дека ќе има ротации. Ако не се донесе Перишиќ, за Рашфорд и Марсиал ќе има доста утакмици. Рашфорд може да заменува и на лево крило, може и замена за Лукаку, може и партнер за Лукаку. Мики не е класично крило, во 4-4-2 или 4-4-1-1 како што викаш формација тешко ќе се снаоѓа. Во 4-2-3-1 или 4-3-3 е доста покорисен. А, со Лингард како замена нема што да бараме.

Горе-долу, на некои позиции немаме квалитетни замени, а има вишок играчи за некои. Јанг, еден од Смолинг/Џонс, дури и Мата е вишок ако планира до игра на крило, поарно нека си замине.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јанг ќе си оди, Стоук се веќе заинтересирани, исто и Палас.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.970
Поени од реакции
67.766
Не знам од кај ви е таа дрскост да ги фалите центаршутевите на Перишиќ?!
Кој ви дозволил...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А Џонс/Смолинг?

Јас мислам дека Смолинг треба да остане.
Мурињо повеќе сака Џонс да остане, на Смолинг му беше наапан уште пред финалето ЛЕ, некој од @red.devil @vidooq имаше споделено анегдота во врска со неговото паничење кога фактички треба да се браниме :icon_lol:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.970
Поени од реакции
67.766
Каква анегдота, жива вистина.

Целиот план бил да не ја изнасаат топката по земја од позади, практично му рекол на Смолинг,
- 100% нема да го правиме тоа со твоите патрави нозе.

Последно уредено:
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако Шо не е спремен за сериозен фудбал, дефинитвно не можеме да бидеме конкурентни за титула со Дармиан и Блинд на лев бек, вреди да му се даде уште една шанса на Шо но добро би било кога би имале и друга квалитетна опција.

R

red.devil

Гостин
Мурињо повеќе сака Џонс да остане, на Смолинг му беше наапан уште пред финалето ЛЕ, некој од @red.devil @vidooq имаше споделено анегдота во врска со неговото паничење кога фактички треба да се браниме :icon_lol:
Како дополнение на видук еве јас потоа што пишав... :D
Мене појќе ми смета тромавоста што ја има при реакција, едноставно не личи на фудбалер.
Уште не можам да разберам како успеа толку години да се провлече во клубов.

Секогаш кога прима топка, ги поткрева лактовите мислиш кој знае какво движење ќе направи, па се врти, па прави шест допири - де лева де десна, мене ми доаѓа нагон на повраќање.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.789
Поени од реакции
5.570
15 JULY 19:00 LOCAL TIME - LA Galaxy v UNITED, StubHub Center (16 JULY 04:00 MKD)
17 JULY 20:00 LOCAL TIME - Real Salt Lake v UNITED, Rio Tinto Stadium (18 JULY 04:00 MKD)
20 JULY 21:00 LOCAL TIME - UNITED v Manchester City, NRG Stadium (21 JULY 04:00 MKD)
23 JULY 14:00 LOCAL TIME - UNITED v Real Madrid, Levi's Stadium (23 JULY 23:00 MKD)
26 JULY 19:30 LOCAL TIME - UNITED v FC Barcelona, FedEx Field (27 JULY 01:30 MKD)
30 JULY 19:00 LOCAL TIME - Valerenga IF v UNITED, Ullevaal Stadium (30 JULY 20:00 MKD)
2 AUGUST 19:45 LOCAL TIME - UNITED v UC Sampdoria, Aviva Stadium (2 AUGUST 20:45 MKD)
8 AUGUST 20:45 LOCAL TIME - Real Madrid v UNITED, Philip II Arena (8 AUGUST 20:45 MKD)
И направете букмарк на постов :)
немате натпревар од 03,30 него од 4 барем така е наведено на manutd.com

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И направете букмарк на постов :)
немате натпревар од 03,30 него од 4 барем така е наведено на manutd.com
Затоа сине ќе си направиш синхронизација на manutd.com со Gmail (за џабе ли има клубот толку спонзори?) и секоја можна измена во противниците, саатниците или датите ќе ти се изменува и во календарот на телефонот.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.789
Поени од реакции
5.570
Затоа сине ќе си направиш синхронизација на manutd.com со Gmail (за џабе ли има клубот толку спонзори?) и секоја можна измена во противниците, саатниците или датите ќе ти се изменува и во календарот на телефонот.

Neka si ja updateuvaat stranata nema sto jas da sinhroniziram raboti.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.777
Поени од реакции
9.579
Утре ќе го презентираат третиот дрес.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Neka si ja updateuvaat stranata nema sto jas da sinhroniziram raboti.
Па додека одиш на manutd.com па одиш во fixtures, ќе одиш во календарот на телефонот и ќе видиш кога е :D ја официјалната освен за слики од тренинг и нова роба во мегасторот не ја ни отворам.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.789
Поени од реакции
5.570
Па додека одиш на manutd.com па одиш во fixtures, ќе одиш во календарот на телефонот и ќе видиш кога е :D ја официјалната освен за слики од тренинг и нова роба во мегасторот не ја ни отворам.
Како да ти кажам дека на телефон немам ниедна апликација со која можам да синхронизирам, немам ни приватен маил ништо.
Доста ми е од технологија на работа, така што намерно си го правам телефонот stupid :) (затоа кликам, и постот во букмарк си го ставив да не барам)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.970
Поени од реакции
67.766
Покриво ке ми е за Рашфорд ако нема место во тимов.

Kajgana Shop

На врв Bottom