Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.096
- Поени од реакции
- 61.355
Ќе видиме тоа.![]()
Колку за информација добив понуда од 70+м вредност од кои 60+ беа во играчи за Канте.
Од тебе го добивав Иниеста. Чувај си го додека не му се појави "retire"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе видиме тоа.![]()

хахахаха Иниеста и уште некој ти имав понудено, небитно, битно на Донев сега се му заивиси од Канте, нема деструктивец во средина и нормално е дека ќе даде што е можно повеќе. Јас сакав да си го земам од ќејф.Колку за информација добив понуда од 70+м вредност од кои 60+ беа во играчи за Канте.
Од тебе го добивав Иниеста. Чувај си го додека не му се појави "retire"![]()

Ноп, баш премногу искусно.Премногу неискусно од страна на @ForzaVardar ама Реал ќе почека да се среди ситуацијата, па потоа ќе пушти соопштение.

Прегледај го приврзокот 174483
Кајгана Спорт јавува дека Лука Модриќ веќе бил пристигнат во Мадрид во моментот кога неговиот трансфер во Реал Мадрид пропадна. Самиот Лука имал желба да се врати на Сантијаго Бернабе и преку телефон имал страшна кавга со својот менаџер @ForzaVardar заради откажаниот трансфер.
Наводно факсот на Реал заебал нештоПрегледај го приврзокот 174483
Кајгана Спорт јавува дека Лука Модриќ веќе бил пристигнат во Мадрид во моментот кога неговиот трансфер во Реал Мадрид пропадна. Самиот Лука имал желба да се врати на Сантијаго Бернабе и преку телефон имал страшна кавга со својот менаџер @ForzaVardar заради откажаниот трансфер.

Посебно што не ми беше ни таргет мен, Суарез и Левандовски ја имаа таа улога во поголем дел до сезоната. Модриќ исто е играч кој е во години и од следното лето па натаму ќе почне да паѓа.
Не се потресувам многу за лигава како и да е, секоја сезона по дифолт сум 7-10 место, иначе што знам, Ибра боље статистика ќе извади од Бензема според мене, а Раџа >> Гундоган, сеа коа ќе пукнат Реал 100 милиони на Мбапе нема да заигра Карим, џабе и врски и све