Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ќе му кажеш. И ако ми го продаде демек за ништо ќе ми го даде. А и па Крос една јака статистика што вади... :D
Не вади јака, ама небитно, во Реал ќе вади појака. xD

И Погба добро ќе легне во Челзи :свиркам:
Погба ќе игра во Барса кога тогаш, само се чека да го продадеш конечно оти човек со тебе неможе да направи фер трансфер. xD

Погба ќе игра во Барса кога тогаш, само се чека да го продадеш конечно оти човек со тебе неможе да направи фер трансфер. xD
Мислиш не можеш да направиш трансфер кој само тебе ќе ти одговара :D

Мислиш не можеш да направиш трансфер кој само тебе ќе ти одговара :D
Да де, оти Погба (3 недели повреден) и Агуеро за Наинголан и Суарез сигурно беше трансфер кој само мене ми одговара. Автоматски се откажував од борбата за титула уште во 28мо коло. xD

Иначе кај мене буквално се е available, за добра понуда секој може да си замине. Добро, освен Рикардо Родригез и младунците. :D Додуша од Али немам НИКАКВА корист сега за сега (позз Клипче :D ) ама не ми се продава оти знам дека ќе дојде 92-3 во текот на наредната сезона.

Браво Џими, честито титула на Донев за наредната сезона. (y) Не дека не одговара дилов на двете страни, ама Крос му го даде бе цццццц

КРОС СЕ ВРАЌА ВО РЕАЛ МАДРИД

BsyQyDSCQAAPNGm.jpg

Нова трансфер бомба во Кајгана Светот помеѓу Реал Мадрид и Челзи. Тони Крос се враќа во Реал после две сезони во Челзи, додека пак Пол Погба и Џејмс Родригез ќе се преселат на Стемфорд Бриџ. Реал исто така ќе го добие и Маркус Рашфорд од Челзи.
Веќе некое време имаше обостран интерес од Реал и Крос за повторна соработка, па мило ни е што успеавме да го договориме трансферот. Го добиваме и младиот Рашфорд за кој сме убедени дека ќе има светла иднина. На Погба и Родригез им кажуваме збогум, бар засега. Беа доста битни играчи од првиот тим, но сметаме дека со Крос наредната сезона ќе можеме уште повеќе да се подобриме како тим.

ШОКАНТНО: Само минути по објавувањето на трансферот на Крос, беа ликнати детали од договорот помеѓу Челзи и Реал...
MeT2hpM9QO6abcf6GjcImA.png

Лелеее па и Рашфорд му го земал, а Донев е во позиција во која Родригез му е вишак играч и секако мораше да го даде. Ауу Џими најлошиот преговарач ever. Донев научил нешто од Клипче, добро е. :D

хахахахахха нема да заврши во Барса :pos: Која ти е користа на тебе од ова бе? ццццц

Лелеее па и Рашфорд му го земал, а Донев е во позиција во која Родригез му е вишак играч и секако мораше да го даде. Ауу Џими најлошиот преговарач ever. Донев научил нешто од Клипче, добро е. :D

хахахахахха нема да заврши во Барса :pos: Која ти е користа на тебе од ова бе? ццццц
2i5IBtugSuSPM5KpGUsLhw.png

Умри си со Иниеста у средина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom