Фан Клуб: Интер

Повеќе лупаат само шпекулации и се плашам дека на време нема да купат асални играчи, ќе помине и време и после ќе се губи време на уигрување.

Вецино а? Или како и да се пишува хехе

Многу играчи од среден ред начукавме, некој најверојатно ќе шиткаат. Кондогбија и Брозович најверојатно би ги оставил за длабочина а овој Вечино (го гледал некој дали го бива?) не верувам дека ќе биде првотимец пред Гаљардини, Жоао Марио и Валеро. Али ОК е да се има и кадарни играчи на клупа ако е солиден. Значи тука imho сме покриени, доста е.

Сега нека се фокусираат повеќе на одбраната и крилата. Па може и еден сестран напаѓач ала Паласио у добри дани, да отвара простор за Икарди.

Затоа не ми се логични шпекулациите за Наионголан и Видал ...бекој и крила за леб немаме реално..Кандрева на 30 години ни е единственото природно крило во тимот(Перишич го рачунам за продаден) и Габигол кој и тој веројатно ќе го шитнат некаде..мора бекој да отвараат простор а овие ништо не купваат уште со Ди Амбросио и Ансалди останавме

Замисли у ист трансфер период да го купите Ковачиќ а да го продадете Кондогбија.

Манчини на апарати у Русија :гик:

Тешко ќе му биде

tenor.gif

Ке има пренос на екоја тв од Интер - Шалке?
Во 13:30 играме.

Ке има пренос на екоја тв од Интер - Шалке?
Во 13:30 играме.
http://videostream.dn.ua/videopage/...c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi

1-1 али задоволен сум од играта. Прво полувреме играа Едер, Кандрева и Перишиќ напред, уз Кондо, Брозовиќ и Гаљардини. 0 шанси, 0 шутеви, нула игра.
Второ влегоа Барбоса место Кандрева, Марио место Перишиќ, Јоветиќ место Едер и Валеро место Кондо и сместа се осети огромна разлика во играта, Марио и Барбоса функционираат одлично! Не смееме да го дадеме Барбоса, срамота ќе е само на Кандрева да останеме по таа страна. За Марио немам зборови, играше лево крило половина од второто полувреме, а откако влезе Биабиани играше плеј. И на двете позиции играше одлично, има маестрален преглед на играта и одличен осет за пас. Пинамонти и Јоветиќ утнаа по еден тежок зицер. Шкриниар е добар играч, барем мене ми се допаѓа како игра. Нагатомо треба да се убие и тоа е тоа.

Последно уредено:
Добро игравме ама чудо како не постигнавме повеќе голови со оглед дека имавме едно 3-4 чисти шанси. Инаку се гледа дека немаат синхронизација, апла се неуиграни. Многу пасови во празно и никој не утрчува или пак пасови на памет. Али ок, ќе се среди се тоа со тек на време.

Муриљо каков гол даде, мама миа. Ил нуово Марсело. :icon_lol:

http://videostream.dn.ua/videopage/...c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi

1-1 али задоволен сум од играта. Прво полувреме играа Едер, Кандрева и Перишиќ напред, уз Кондо, Брозовиќ и Гаљардини. 0 шанси, 0 шутеви, нула игра.
Второ влегоа Барбоса место Кандрева, Марио место Перишиќ, Јоветиќ место Едер и Валеро место Кондо и сместа се осети огромна разлика во играта, Марио и Барбоса функционираат одлично! Не смееме да го дадеме Барбоса, срамота ќе е само на Кандрева да останеме по таа страна. За Марио немам зборови, играше лево крило половина од второто полувреме, а откако влезе Биабиани играше плеј. И на двете позиции играше одлично, има маестрален преглед на играта и одличен осет за пас. Пинамонти и Јоветиќ утнаа по еден тежок зицер. Шкриниар е добар играч, барем мене ми се допаѓа како игра. Нагатомо треба да се убие и тоа е тоа.

Севиља не го откупи Јоветиќ? o_O Јас мислев конечно сте се отарасиле од него... :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom