Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.852
- Поени од реакции
- 52.918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пропадна од коа го продаде Меси. Само ќе тонеш сеа немаш никакви играчи ни младунци кои ќе им се качува рејтинг.После 3 сезони по ред конечно успеавте да ме соборите.Честито Кајгана свету!!
Сезонава го склопив беЈа не знам како на ваков тим ова му е прва титула на Донев само...
Да не го продадев Меси ни лани немаше да ја освојам лигата бе.Пропадна од коа го продаде Меси. Само ќе тонеш сеа немаш никакви играчи ни младунци кои ќе им се качува рејтинг.![]()
На марсијал едино притисок може да му скокаДа не го продадев Меси ни лани немаше да ја освојам лигата бе.Плус го дадов за Хазард, кој ми е главен играч сезоанва и Саул играч на кој ќе му скока рејтингот, заедно со Марсијал, Али, Бејли, Белерин, Херера...па не би го отфрлил и Караско, има СП пред нас, секогаш игра одлично за Белгија. Не сум лош, не се секирај, би ја фрлил и наредната сезона во вода, па Сезона 6 очекувам титулата да се врати на Камп Ноу.
![]()
И го расклопи во ист момент со продажбата на Видал.Сезонава го склопив бе![]()
Викаш се примети тоа што го нема Видал во тимот?И го расклопи во ист момент со продажбата на Видал.Додуша ти се погоди и што овој Асенсио ја издоминира Македонија, па сега игра како луд на играва. Тој ти го извади газот уствари. xD
Да бе, оти си игра добро цела сезона стигна до level 3 concern.Викаш се примети тоа што го нема Видал во тимот?
И уште мислиш дека имаат толку напреден софтвер кој ги следи перформансите на играчите и автоматски им ги прилагодува во играта? Или па дека седат луѓе и ги гледаат, па мануелно мењаат
Си игра добро цела сезона.
Мислам на озбилни трансфери, не ја Јаја Туре и Компани. xDЌе прави.
Погба, Бензема, Родригез, Геце...Мислам на озбилни трансфери, не ја Јаја Туре и Компани. xD
Глеј продај му го Крос на Донев и сите колективно да небеме право. xDНа марсијал едино притисок може да му скока
Ти ќе му кажеш. И ако ми го продаде демек за ништо ќе ми го даде. А и па Крос една јака статистика што вади...Глеј продај му го Крос на Донев и сите колективно да небеме право. xD