Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.348
Поени од реакции
6.034
Најпрво не го даваа Бонучи, а сега не чини. Ако го земат Де Шиљо трансферот ќе биде 28 мил на 3 рати, па каков сака не е.
На тимот му треба ваков искусен играч.
Вие да земевте таков играч посебно од ривал имаше да се посерете, ама сега не ви одговара, па ај не чини.

Изгледа кинезите го напишале ова за да може го продадат за 12 мил. :D

Прегледај го приврзокот 174400
Јас никаде не реков дека Бонучи не чини, напротив, во моментов го сметам за еден од топ 5 дефанзивци. Јас само реков дека не треба рано да се суди дали Де Шиљо ќе се снајди во Јуве или не, и го дадов примерот токму со Бонучи, кој во првите 2 сезони со Јуве беше изгубен во свемирот, кој следел Сериа А знае. Нормално е кој и да е тим да го земи Бонучи фановите да бидат радосни, бидејќи се работи за одлично засилување, ама фактите си се факти.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Па ова со на 3 рати како нешто прејако да е, цел свет послдните 5-6 години купува на рати.

R

red.devil

Гостин
Па ова со на 3 рати како нешто прејако да е, цел свет послдните 5-6 години купува на рати.
Откако памтам јас поголемите трансфери се плаќаат на повеќе рати. Само што 'маротистите' со тој концепт се запознаени пред 5-6 години и ви беше нешто воу кога Марота ви стана спортски директор.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Многу ми е јако како повеќето луѓе во 21ви век, 2017 година и натаму светот го сфаќаат така просто, па сигурно некои замислуваат дека плаќањето оди со вреќи, Фасоне секоја година во една вреќа од апоени по 100 евра ќе носи во Торино директно по 14 милиони :icon_lol: или во најдобар случај ќе ги носи во банката и таму преку пренос на готовина ќе плаќа на сметка на Јувентус :pos:

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Откако памтам јас поголемите трансфери се плаќаат на повеќе рати. Само што 'маротистите' со тој концепт се запознаени пред 5-6 години и ви беше нешто воу кога Марота ви стана спортски директор.
Марота плакаше трансфери од 3 м на рати затоа беше интересно , иначе не се секирај и од порано сме запознаени дека големи трансфери се плакаат на рати ;)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
?

син му на Џеј Лено

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
?

син му на Џеј Лено
Патрик Шик го враќаме во Сампдорија... Имал полесна срцева мана, али сепак Марота барал некакви си попусти (прво позајмица, па откуп) од Фереро ради тоа што ни дале "нездрав" играч. Двете страни не нашле заеднички јазик и играчот ќе биде вратен во Џенова.

Овој Форца Милан ептен дете да ти бил :facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Изгледа заборавивте кога се заебававте за Бијабијани.

Не ви одговара сега. :coffee:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Најди постови за Бљамбљани па браво ќе ти речам

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Патрик Шик го враќаме во Сампдорија... Имал полесна срцева мана, али сепак Марота барал некакви си попусти (прво позајмица, па откуп) од Фереро ради тоа што ни дале "нездрав" играч. Двете страни не нашле заеднички јазик и играчот ќе биде вратен во Џенова.

Овој Форца Милан ептен дете да ти бил :facepalm:
Знам кој е бе, ми ја уби досетката. :(

Искрено ако не е нешто премногу сериозно што би го ограничувал физички, би сакал кај нас да дојде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom