Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Спаваш ли мирно Игор Филевски Филе ? Се испосра на фејсбук и на твитер дека Вардар нема шанси, сеа го нема нигде.

Заслужена победа, честитки Вардарци. Машки одиграно, Малме не покажа ама баш ништо. Можеше да биде и поубедливо али добро, не е страшно.

Дупи гиииии!!!
Вардарова година.. Браво момци 2 полувреме мислиш Реал излезе на терен...
Првата на гости ја играме?

Знам дека не е време,али сакам да прашам ако се испадне од Копенхаген играме бараж за Лига европа и влегуваме или играме 3то коло од Лига Европа?

Знам дека не е време,али сакам да прашам ако се испадне од Копенхаген играме бараж за Лига европа и влегуваме или играме 3то коло од Лига Европа?
Liga evropa igrame 4to kolo, ako go pomineme Kopenhagen i ispadneme vo playoff, igrame vo grupi na liga evropa.

ИГРА МАГИЧНО МАГИЧНОООО, ВАРДАР ИГРА ФАНТАСТИЧНОООО :vozbud: И ПАЗИ И ПАЗИ И ПАЗИ ВАРДАР ГАЗИ :uzi:

2017 ГОДИНА НАЈБОРА ГОДИНА ВО МОЈОТ ЖИВОТ ДА ЖИВЕЕ ВАРДАР И МАКЕДОНИЈА !!! :oeoeoe: :ајнапиво:

Liga evropa igrame 4to kolo, ako go pomineme Kopenhagen i ispadneme vo playoff, igrame vo grupi na liga evropa.

Озбилно ова? Значи ако Вардар го мине Копенхаген во најмала рака игра ЛЕ групи?

Да,сите што ке го пројдат 3-тото коло,најмалку имаат загарантирано групна фаза во Лига Европа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom