Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
Стбп 721 со 800 стб 870/890 тплф 1550/1645

И алкалоид и Окта изгледа добиле :)

Сега чекаme Жиле алк. што ке каже за животот како ке одговори знаејки дека ам ич несака цената да му расти.

Последно уредено:
Gospodinot se steknal so 70 akcii.
Согласно член 34, алинеја 7 од Правилата за котација на Македонската Берза АД Скопје, известуваме дека Претседателот на Управниот одбор и Генерален директор на Топлификација АД Скопје, господинот Димитар Хаџимишев се стекна со 70 обични акции издадени од Топлификација АД Скопје и сега поседува вкупно 2.774 акции.

Tutunska e favorit i do kraj na godona 15k ?

Добро дојде прв пост, прва тема и одма Тутунска на 15кл, на основа на што е тврдењето?

Хари Костов напиша дека второто полугодие ке биде одлично дека сите овие резервации ке завршат, ајде чекаме извештај.

Добро дојде прв пост, прва тема и одма Тутунска на 15кл, на основа на што е тврдењето?

Хари Костов напиша дека второто полугодие ке биде одлично дека сите овие резервации ке завршат, ајде чекаме извештај.
Dobro prasalnik ima kaj 15k. Znaci ne e siguren.

Акцијата на ТНБ нагоре ја туркаат фонд менаџерчињата, затоа и по толку ситно одат нагоре. Кој нормален става продажен налог на 11.447 денари, еве ве прашувам кој од вас ставил ваква лева бројка на налог, или 11.490 или 11.450 или 11.440 или 11.449 во најлош случај би ставиле. Ова е доказ дека се фингирани вредности со кои тие си го штимаат растот на уделите.
Доброто во оваа приказна е што во ваков летен период они ја одржуваат ликвидноста, лошото е што во моментот кога ќе им треба корекција на цената ќе ја срозаат цената и под 10к.

I jas ja sonuvam na 10ka da mozam da dokupam ama otide vozot i citajte polugodisen na 13k :) za cicko hari on si znae deka ja pretera ovaa godina ke mora i pod drvo i pod kamen dobivka od nad 20 miliona min ako ne ke bide prasanje gde sum pare zatoa sto tutunska ke zdrobi kao od shala i 30milioncinja !!!

Tutunska e favorit i do kraj na godona 15k ?
Јас се согласувам би ги изнел моите очекувања за 2017.
- заработка 40 евра по акција од кои 25 исплата дивиденда
- Продажба на панзискиот фонд и вонредна дивиденда од 15 евра.

I jas ja sonuvam na 10ka da mozam da dokupam ama otide vozot i citajte polugodisen na 13k :) za cicko hari on si znae deka ja pretera ovaa godina ke mora i pod drvo i pod kamen dobivka od nad 20 miliona min ako ne ke bide prasanje gde sum pare zatoa sto tutunska ke zdrobi kao od shala i 30milioncinja !!!

Нешто повеќе инфо врска Донот Хари и неговите намери ... повторно ли истите игри, на почеток резервации а после пумпање.

Влашки памет (y) не за џабе се газди на Балканов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom