Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
За Џејмс информациите се дека воопшто не бил мета на Челзи. Шпекулациите безвезе беа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Па највеќе шпекулации имаше за вас искрено
Па и не баш. Лани можда повеќе имаше. Сега се од некои небитни извори, или па нешто како Реал попрво би го продал на Челзи него на Јунајтед, или Реал им ги нуди Џејмс и Мората на Челзи за 150 милиони.
Затоа и глупо е да се верува на секакви нерелевантни извори, па после ќе се жалиме дека не сме успеале да го земеме, а уствари воопшто немало интерес од клубот.

Eden_e_Hazard

10ка
Член од
8 јули 2017
Мислења
20
Поени од реакции
9
А со Данило шо бидна, последно шо прочитав е дека е готова работа, за 30мил евра добиваме десен бек-крило ! Го немам гледано неможам да кажам каков играч е, се надевам дека не е лош.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.395
Поени од реакции
26.387
Не знам јас за Челзи кои се релевантни, но ти кажав дека највеќе шпекулации барем јас сретнував за Челзи, не само лани, туку и пред два месеци како и во јуни. Не реков дека сигурно сте го сакале, но се зависи и од тренерите кои се на тимовите па од тука и релевантност добиваат и некои што воопшто не биле никогаш за тој клуб како пример први за Толисо беа beiN sports дека почнале контакти со Толисо и како тоа Анчелоти имал телефонски повик со играчот што испадна и точно. Што дури ми беше смешно со објава за телефонски повик чиниш го преслушувале Анчелоти. Еве денеска Лаудиса (жабар) објави дури двегодишна позајмица со опција за откуп за Хамес кое што не ми се веруваше дека така ќе биде, но го објавив сакајќи да потенцирам дека се зголемија шпекулациите за да после саат-два го официјализираат трансферот.
Сакам да ти кажам со доаѓањето на Конте не мора да значи дека тие што биле релевантни во минатото дека пак се знаат и погодуваат тоа кој играч го сакате, преговарате и слично. Па кај нас немаше ниту еден германски медиум што објави за Толисо и Хамес. Преобјавуваа тоа што другите странци објавуваа со знаци прашалници.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не знам јас за Челзи кои се релевантни, но ти кажав дека највеќе шпекулации барем јас сретнував за Челзи, не само лани, туку и пред два месеци како и во јуни. Не реков дека сигурно сте го сакале, но се зависи и од тренерите кои се на тимовите па од тука и релевантност добиваат и некои што воопшто не биле никогаш за тој клуб како пример први за Толисо беа beiN sports дека почнале контакти со Толисо и како тоа Анчелоти имал телефонски повик со играчот што испадна и точно. Што дури ми беше смешно со објава за телефонски повик чиниш го преслушувале Анчелоти. Еве денеска Лаудиса (жабар) објави дури двегодишна позајмица со опција за откуп за Хамес кое што не ми се веруваше дека така ќе биде, но го објавив сакајќи да потенцирам дека се зголемија шпекулациите за да после саат-два го официјализираат трансферот.
Сакам да ти кажам со доаѓањето на Конте не мора да значи дека тие што биле релевантни во минатото дека пак се знаат и погодуваат тоа кој играч го сакате, преговарате и слично. Па кај нас немаше ниту еден германски медиум што објави за Толисо и Хамес. Преобјавуваа тоа што другите странци објавуваа со знаци прашалници.
Јасно. Јас викам дека од порелевантните извори има информации дека од Челзи не биле воопшто заинтересирани за него, не бил мета. И да бил, не бил доволно приоритетен за воопшто да превземат нешто.

На страна тоа што стварно не гледам како он би бил добар играч во било кој систем на Конте :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
На Зума статистикава е од претходната сезона, пред повредата и треба и тоа да се земе во предвид. Кристенсен добар, затоа и се надевам дека ќе успее да се избори за стартерска позиција.

Зума сезонава воопшто не изгледаше стабилно кога играше, се гледаше дека му треба време за да се врати во форма после повредата, ако воопшто се врати. Мене еден од омилените играчи ми стана, ама моментално за него најважно е да игра секоја недела за да може да ја врати старата форма, а тоа во Челзи нема сега да го добие, па затоа добра одлука е да оди на позајмица една сезона. Денес ќе има преговори со Стоук и ВБА.

Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Марка и Скај велат дека Челзи веќе преговара за Данило, но има интерес и од Јуве.

W

wicked_1

Гостин
"Offered"... цел трансфер период пробуваат да извлечат нереални пари за Аубамејанг, слично како Евертон со Лукаку кога овој лајкуваше цело време live видеа.

Кај и да е и Аубамејанг ќе почне истово да го прави.. ама кога за Лукаку се извлекоа 90, и овој ваљда "вреди" 70.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Лофтус официјално на позајмица во Палас. Прва позајмица за него, која беше потребна. Ќе биде интересно да се види на која позиција ќе игра таму затоа што проблемот беше тоа што Конте го гледа како втор напаѓач, позиција за која немаше место во тимот изминатава сезона.

Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Калаш? Со Ливерпул ја даде животната, а и често се збораше дека Мурињо има добро мислење за него.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

По милионити пат. Ама овојпат ќе да е и дефинитивно завршена работата.

Доколку Матиќ и Чалоба останат во Челзи, тогаш нема да има потреба од дополнителни корекции во среден ред. Во спротивно ќе требаат еден или двајца нови играчи. Бидејќи петтина во средина е некоја оптимална бројка за следна сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom