Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ovoj uste e nas igrac???
Да хахаха
Нели отиде лани на позајмица во Палас, ама не знам ни минута дали изигра, цело време беше повреден. Ако е уште повреден, тешко дека ќе можат некако да го откачат.

Да хахаха
Нели отиде лани на позајмица во Палас, ама не знам ни минута дали изигра, цело време беше повреден. Ако е уште повреден, тешко дека ќе можат некако да го откачат.
Да не стаеше слика незнаев ни дека постои. Од дома не го знаат дека постои.:pos:
Увек мора секоја сезона да купат некој играч што нема да постои, на тој пат е и Бичуааи.

Да не стаеше слика незнаев ни дека постои. Од дома не го знаат дека постои.:pos:
Увек мора секоја сезона да купат некој играч што нема да постои, на тој пат е и Бичуааи.
Абе таа сезона што си ја изигра солиден си беше ко за трет напаѓач. Ама цело време се повредува.

Него, кого би сакале повеќе доколку ова се опциите? :D

upload_2017-7-10_15-56-36.png

Нема ни еден ни друг да земат.
Ја би идел по Вернер и Кавани.

Абе таа сезона што си ја изигра солиден си беше ко за трет напаѓач. Ама цело време се повредува.

Него, кого би сакале повеќе доколку ова се опциите? :D

Прегледај го приврзокот 174087
Поќе овај габонецо ми е ќеф да дојди, ама по се изгледа поблиску сме до Мората. Кој имаше лани мизерна минутажа во Роналдо Мадрид, не е во форма изгледа .:cautious:

Нема ни еден ни друг да земат.
Ја би идел по Вернер и Кавани.
Никако Кавани. Никако.

two-more-squad-numbers-announced.img.png

Еве го и Вили :D
Потврдиле дека го зима бројот 1, а Мусонда земал 17. Изгледа ќе му се даде вистинска шанса на припремиве.

Bakayoko has a knee issue which is worrying Chelsea, and he could face 8 to 10 weeks out after intervention.

Демек ова ги одолговлекло работите и сега веќе не биле сигурни дали да го зимаат.

Bakayoko has a knee issue which is worrying Chelsea, and he could face 8 to 10 weeks out after intervention.

Демек ова ги одолговлекло работите и сега веќе не биле сигурни дали да го зимаат.
Pa i ne treba da go zimaat. 10 nedeli e mnogu.

Pa i ne treba da go zimaat. 10 nedeli e mnogu.
Ќе видиме. На инстаграм пред еден саат објави дека ќе оди негде со авион. На твитер будалите нормално одма се активираа и единствениот приватен авион кој го најдоа слета во Лондон пред неколку минути :D

Не дека значи ова нешто, а може и оди на дополнителни проверки. Ќе видиме што ќе се случи, ама очекувам денес-утре да се знае.

Ќе видиме. На инстаграм пред еден саат објави дека ќе оди негде со авион. На твитер будалите нормално одма се активираа и единствениот приватен авион кој го најдоа слета во Лондон пред неколку минути :D

Не дека значи ова нешто, а може и оди на дополнителни проверки. Ќе видиме што ќе се случи, ама очекувам денес-утре да се знае.
Што ќе ни е играч што ќе биде одсутен 2 месеца, па уште да се чека док се уигра и уклопи у тимот, а веќе ќе биде навлезена сезоната у полна пареа. Реално не ми ни прави мерак, Монако само имаат еден индивидуалец кој се одваја од другите. Другиот веќе замина у Сити.

Што ќе ни е играч што ќе биде одсутен 2 месеца, па уште да се чека док се уигра и уклопи у тимот, а веќе ќе биде навлезена сезоната у полна пареа. Реално не ми ни прави мерак, Монако само имаат еден индивидуалец кој се одваја од другите. Другиот веќе замина у Сити.
Сепак изгледа не било точно тоа :D

Сепак изгледа не било точно тоа :D
И пак критика за управата, како шо пишав погоре за случајо со Лукаку и Абрахам (кој го имаме) сега истото и со Бакајоко а ги имаме Чалоба, РЛЦ, Пашалич....
Сепак има искуство во ЛШ и можи то да е пресудно кај Конте да го донеси. Сепак го поштовам како играч од утакмицата со Сити ко ги испадна од ЛШ.[DOUBLEPOST=1499715782][/DOUBLEPOST]Бакајоко наводно слетал во Лондон на некој мал аеродром! Во наредните 48ч се очекува да потпиши и да биди претставен !
Monaco-latest-news-Tiemoue-Bakayoko-Manchester-City-United-Chelsea-782105.jpg

Последно уредено:
Да хахаха

Koj igrac e toa?

Sent from my iPhone using Tapatalk

DEdeflKW0AEYq-8.jpg

Да не беше наш ќе требаше и за него да даваме четириесетина милиони. Две години го чекам да се врати и стрварно се надевам дека ќе го импресионира Конте и ќе биде дел од првиот тим сезонава.

Ако остане он, тогаш Зума оди надвор некаде.

Џејмсот го маваме 2 год и на крај замина во БМ.
Ако за некој ми е криво што не дошол а сме го барале тоа е он...
Управата дебилно се однесува во поглед на трансферите, впрочем иста приказна беше и со Анчелоти и Мурињо...
И после екипата доживува колапс и менаџерот го јаде стапот...
Јас да сум Конте ако до 1 август не ми донесат уште 2 фудбалери кои ми се на список давам отказ и нека се гонат у пм...
Месец дена го договараат Бакајоко, како да му скенираат коска по коска...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom