Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Chelsea starting XI today: Caballero; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Fabregas, Kante, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro.

Пријателска против Фулам сега играат на Кобам со овој состав.

5-1 беше на полувреме. Хет трик за Вилиан и 2 за Мичи. Мичи и две асистенции имаше.

Второ:
Our second-half team: Eduardo; Kalas, David Luiz (c), Clarke-Salter; Tomori, Scott, Pasalic, Kenedy; Baker, Remy, Boga.

Ич не ми се свиѓа што Кристенсен ни во второ го нема.
Ете го Реми, дури и минути добива :D

6-2 дур пишувам :D

link od golovite? na fb gi ima samo na willian

Реми и Калас не ли ги продадовме?
Лофтус и Чалоба на позајмици значи во средината сме ептен тенки, плус ако замине и Матич ќе треба уште еден мидфилдер да се земе...

Бакајоко конечно го договоривме, нека е здрав и нека не служи долго... Интересен трансфер солидна сума очекувам фудбал од него...
Ајде сега да се раЗреши сапуницата околу напаѓач...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Треба уште многу играчи да се изпоземаат. Ако не се рачуна на Матич, мора уште еден у среден ред. Два шпица обавезно и едно бекче.

Вилиан - 3 гола
Мичи - 2 гола
Реми - 2 гола (еден пенал)
Азпиликуета - 1 гол (пенал)

Ни вчера не седнал :D

DE2pXoNWsAA78U_.jpg

DE2ppEcXsAA6JBZ.jpg

Првото интервју на Бакајоко.

И головите од вчера...

Има ли бе шанси ауба да го потпишеме
Донев?

Има ли бе шанси ауба да го потпишеме
Донев?

Има ептен реални шанси, доколку го сакаат. Дортмунд секако ќе го продаде ако им понудат колку што бараат.

Сигурно ли против играчите на Фулам играле, да не им се ова навивачите.:pos:

Абе остај го до крај на договорот у Челзи,пушти го со децата до 19г да тренира,забрани му секаков пристап до првиот тим.. фацата да му ја изнаебам заеби му ја кариерата пичка глупа.DE4_vA4XoAAtvyf.jpg

Па каков третман доби Коста од Челзи ова лето...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom