Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Добар трењер, свиѓа ми се, али како мога да се врати после онија коментари мрш жирафо да правиш колачи сс брата ти и Војка лајка на фб... ја не би се вратија. У преговори сс 2 домашни и странци, Штерјов се враќа, ок тим, сигуран сам дека едн од тија домашни е Бокица, абе кладу се!

Abe Igor e ok, valjda do sga malko i se e iscelicija, nemase muda dovoljno da ga sutne Mandica tga, nadam se deka gu e naucija lekciju, ne e loso, kako i da e. Sga ostanue da vidimo dali ce ga dogovoriv i dali ce uspeev nesto od igraci da dovedev. Ajde cekamo pa da gu punimo salu...[DOUBLEPOST=1499422143][/DOUBLEPOST]A pomicnik Straso li ce bide?

Па поозбиљан стручан штаб не смо имале никад од реактивацију на клуб

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Значи пак ќе чека шанса да го сменат Михајловски, за да дојде он прв тренер :D

Заебавам се дечки, јуде он на Михајловскога помошник да му биде, за њега е Фил Џексон :pos:

Иначе не ми е јасно како се врати, кд на последњу утакмицу цела сала, а посебно "најватрени навивачи" му скандирасва "Игорче-педерче"?

Бубе Младеновски е без клуб, мислу дека би ни дошија добро :)

Какво странство бе, за њега странство е искачање надвор од Скопје :D ок бекап, ама мислу дека Штерјов е доведен како бекап, ваљда не е рачунат за стартера

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ке иде у странство

Братче под странство едино ако се подразбира Тамиш, Цар Константин или некоја таква индијанска екипа

Рондо добија отказ од Чикаго, а ми бек-ап плеја за Караџу немамо?

Случајност? Не би кажаја.

Изгледа се брат враќа, много добра четворка за нас мислу една од подобри што е играла.
3b271a07c53ea1f351e0300641f24113.jpg

А зашто си отиде тг ке ме подестиш ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom