Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За Тим беше 1.75 за 3-0 точен резултат , Федерер имаше 1.40.

Роџер 3-0, Ѕверев 3-0, Мугуруза, Додиг/Мирза, и бирај од овие поситните нешто, би требало сите да добијат, Димитров, Раониќ, Тием...
DSC_0422.JPG
Фала бро, должен сум ти...

Za utre, spored mene Halep, Venus, Kuznetsova, Zverev, Nadal, Cilic i Federer .
Isto ke gi probam i Tim, Ostapenko i Kerber.
Na gemovi vo mozzart na pomalite granici Anderson Federer Ostapenko Wozniacki i Kerber pluski

Za utre, spored mene Halep, Venus, Kuznetsova, Zverev, Nadal, Cilic i Federer .
Isto ke gi probam i Tim, Ostapenko i Kerber.
Na gemovi vo mozzart na pomalite granici Anderson Federer Ostapenko Wozniacki i Kerber pluski
Јас ќе ги лупнам Квери-Андерсон 10,5+,Зверев-Раонич 10,5+ и се мислам за уште некоја....

Ноле 3:0 , квота 1.42 (Манарино и при најдобриот ден у кариерата нема игра да му земе сет на Новак, ептен му одговара)
А.Зверев зима барем 2 сета, квота 1.50
Надал тепа 3:0 или 3:1, квота 1.30
Димитров H1 +7.5 (не губи со повеќе од 7.5), квота 1.30
Конта , квота 1.37

Вкупна квота 4.93

Последно уредено:
Ноле 3:0 , квота 1.42 (Манарино и при најдобриот ден у кариерата нема игра да му земе сет на Новак, ептен му одговара)
А.Зверев зима барем 2 сета, квота 1.50
Надал тепа 3:0 или 3:1, квота 1.30
Димитров H1 +7.5 (не губи со повеќе од 7.5), квота 1.30
Конта , квота 1.37

Вкупна квота 4.93
Бердих и Коњух за некој така поризичен тикет. Нарочито Коњух би ја играл дури и сингл, одлично игра девојката додека Венус ми е млитава, башка згазила човек пред да почне турниров и истиот починал па си има и некои психички проблеми.

Бердих и Коњух за некој така поризичен тикет. Нарочито Коњух би ја играл дури и сингл, одлично игра девојката додека Венус ми е млитава, башка згазила човек пред да почне турниров и истиот починал па си има и некои психички проблеми.
Да али Коњух ја глеав со Цибулкова едвај дишеше последните гемови. Иако како и да глеаш од 99 годишната Венус е веројатно поспремна физички :)
За поризичен тикет Саша. Милош никако не ми делува дека е во форма ама ќе видиме.

Да али Коњух ја глеав со Цибулкова едвај дишеше последните гемови. Иако како и да глеаш од 99 годишната Венус е веројатно поспремна физички :)
За поризичен тикет Саша. Милош никако не ми делува дека е во форма ама ќе видиме.
Милош е очаен, само што Ѕверев е ментален некако, може да искочи на терен и да го прегази, а може и да се изглупира за сите пари. Реално за Раониќ е ФЕДЕРЕР, во размени Милош не би требало ни да му присмрди, ама..

Мареј 3:0
Надал 3:0
Ѕверев да тепа

Околу 6 коеф има на 10 евра.

Ајде уште Штутгарт Кикерс-Штутгарт 2-2 3+ за 10,010ден .. :semolam::semolam: Мртва понуда ама фино лепо влегоа..

1-0 4-та минута ... :pos::pos::tapp::tapp: Гадна уста бо бо бо..Остај тоа,нема стрим,а за какви пријателски има стримови ..

Последно уредено:
Мареј 3:0
Надал 3:0
Ѕверев да тепа

Околу 6 коеф има на 10 евра.
Немој Мареј, вчера го напуштил тренингот поради болки во коленото и правел болни гримаси. Очаен е на турниров, нема да ме чуди да изгуби утре иако Паире е господин човек и секогаш се грижи да изгуби на најглупиот начин. :D

Се мислам Querrey утре да го синглирам 2.1 коеф за дуплирање...
Мислење??

Се мислам Querrey утре да го синглирам 2.1 коеф за дуплирање...
Мислење??
Не, Андерсон е во одлична форма. Јас ќе го ставам Пер сингл на ситно, 200-300 денари, Мареј вчера шепајќи го напуштил тренингот, не е за 1.10 квота моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom