Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Manchester United are set to make a £50m move for Eric Dier. according to the back pages.[BBC]

R

red.devil

Гостин
Ако веќе Конте тргне по Мората ме интересира колку ке го платат :D:D
@Донев
И мене ме интересира, но не толку за тоа колку ќе им земаат на Челзи колку што ме интересира во кој смер се движат односите на двава клуба. Убаво ќе биде да го дадат за 50-че, така ќе биде кристално јасно колку да се бара за Де Хеа кога ќе тргнат по него. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Изгледа утре сабајле и двата трансфера ќе се објават (Руни и Лукаку), зш сега е пладне во ЛА, во превод формалностите се завршуваат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
With Lukaku set to become the latest reinforcement to Mourinho's squad at Manchester United, Chelsea are taking concrete steps to sign Alvaro Morata. In the last few hours the Blues had contacts to sign the Real Madrid striker, a player that Antonio Conte pushed to sign while at Juventus. [Di Marzio]

Ако веќе Конте тргне по Мората ме интересира колку ке го платат :D:D
@Донев
Првото инфо е 68 милиони.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
само уште да знаеме што кажаа :D
Ни јас не знам хахахаха. Не бе, демек му кажува сега оти иде во Јунајтед. :D :D
Од тоа што памтам од основно :icon_lol: Лукаку му рече на Погба ќе се видиме на тренинг утре и Погба не верува и после некој сеир му удри па му честиташе.[DOUBLEPOST=1499502521][/DOUBLEPOST]

Некој на Твитер ја стајл сликава и пишал Перишиќ :DDDDDDDDDDDDddddddddd

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Ќе работи Ед и денес некој друг да го спакува за ЛА како пред 2 лета. Диер, Фабињо, Матич...

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom