Томи, на видеото со Погба самиот Лукаку потврдува дека се е готово.Aj нека се комплетира веќе трансферов. Челси понудиле и повеќе пари, така да...
презентација во ЛА тек, значи понеделник дури. Утре летаат натака, глупо ќе е Лукаку да доаѓа до Манчестер па пак назад во USA, мењање летови и зони за џабе. Затоа тие на Погба му имаа дадено повеќе време, па и самиот си пишал на Инстаграм Agent Pog,На презентација мислев де. Ми се спие уште.
Готово е, и на нашиов сајт објавија веќе. Презентација во ЛА изгледа ќе има.,На презентација мислев де. Ми се спие уште.
И тој што го уапсил до колена вајда му се, види му раце на Горилоно..Лукаку вчера славел за трансферот во ЛА и го уапсиле за галама во ниедно време![]()
абе чисто сумљам апсење класично дека било, во Америка ти доаѓа патролна полиција ако галамиш после 11, онакви strikes ти впишуваат како казнени на возачката кај нас и си одат ама ако, барем сеа сигурно знаеме дека прославилИ тој што го уапсил до колена вајда му се, види му раце на Горилоно..![]()
Ima neso beef so Glazers na Evrejska vrska ili so e rabotava?
Овој 6 државјанства има
Пишуваат лица блиски до кокошките дека Диер не бил за продавање, too good to be true ми беше и на мене, затоа така пишав, па и 50 милиони. Мислам дека додека е Леви кај кокошките, тешко дека за било кои пари би купиле нивни играч, не е сумата прашање.