Да бе многу досадно, размислуваме да навиваме за Милан следна сезона, кој ќе го гледа Интер со Хамес, ДиМариа и Наинголан следната сезона.Епа досадно е во вашиот фан клуб, па шетате по темата за фудбалски трансфери и веќе напамет ги научивте постовите од фан клуб Милан.
Ние Салах, вие по Бентеке!Chelsea are considering a move for Benteke after seeing their plans for Romelu Lukaku fail.
Очигледно читал некој овде
У паника сте. После секоја утакмица ама буквално после секоја утакмица по дифолт се урла по Блинд, Рохо и Фелаини а сеа ми збориш дека биле оправдани трансферите. Да не знае човек дали да плаче или да се гази од смеење.Блинд и Рохо ги платија по 15тина милиони мислам, така да не се некои лоши трансфери и тие. За таа пара, помагаат доволно во ротација. Мата и Фелаини исто знаат да завршат работа, но реално гледано и за двајцата платија бар по 10тина милиони повеќе од што би требало.
Значи Жињак и Жиру се боље од Бензема и Лаказет. Прато е боље од Икарди. Жо боље од Кутињо исл исл.Не за џабе Бентеке му е замена на Лукаку во Белгија.
Абе Џонтро, Пеџа прашува кои играчи ги оправдале парите. Јас кажав дека Блинд и Рохо за парите кои ги купија пружија доволно и дека за ротација би можеле да се искористат. Не викам дека треба да им се гарантира место во прв тим и да не се чепкаат од таму, пошто го немаат потребниот квалитет.У паника сте. После секоја утакмица ама буквално после секоја утакмица по дифолт се урла по Блинд, Рохо и Фелаини а сеа ми збориш дека биле оправдани трансферите. Да не знае човек дали да плаче или да се гази од смеење.
Па зашо ги корнете од пцуење после секоја утакмица ако ги оправдале парите? Дежурни кривци ви се, Рохо изигра нешто од нешто сезонава одма ви е топ играч до пред тоа не сакавте да го смислите. Блинд исто.Абе Џонтро, Пеџа прашува кои играчи ги оправдале парите. Јас кажав дека Блинд и Рохо за парите кои ги купија пружија доволно и дека за ротација би можеле да се искористат. Не викам дека треба да им се гарантира место во прв тим и да не се чепкаат од таму, пошто го немаат потребниот квалитет.
А за Фелаини убави со пишува дека се сложувам дека е пеник-бај и дека го преплатија тогаш. Да беше земен за 10тина милиони помалце ќе беше рамо до рамо со двајцава, вака реално неможам да кажам дека ги оправда парите платени за него.
Има дечки едни студираат у Тетово, Турци се, и викаат дека ништо чудно овие да бидат шампиони догодина дека биле "тим на Ердоган"
Ердоганци со слика од Ататурк.Како ?
Збориме за ланскиот Погба, а не за тој од Јуве. Овој Погба само во Арсенал би фатил место. Збориш за импакт во играта што ја имал, а при тоа забораваш дека со Ван Гал имавме повеќе бода и повеќе голови, па според ова ќе видиш дека и некоја разлика не направил. Тие натпреварите со промашени шанси беа 2-3, Барнли, Стоук, Бормут и може има уште некоја на која не ми текнува. А колку имаше кај што бевме мртви и успевавме само 2-3 шанси на цел меч да направиме? Пола утакмици ни беа такви, што не направел некој импакт тогаш. Немаше среќа при некои моменти ама тие моменти на една рака се бројат, за разлика од неговите непотребни солирња и изгубени топки.Еве најреално освен Реал во кој топ тим не би бил во стартна 11ка??
Пак ќе кажам, да имаше повеќе среќа во тие удари кои завршија во статива или од еден куп креирани 100% шанси за гол кои не ги искористија напаѓачиве и статистички ќе беше поефикасен, а и тимот ќе имаше и подобар пласман, говорам пред се за оние натпревари на ОТ кога стварно незаслужено губевме поените. Во споредба со претходните 2 на ЛВГ и таа на Мојс тотално се чувствува неговиот импакт во средниот ред. Со доведување на партнер кој ќе му ја завршува дефанзивната работа и кога ќе има повеќе слобода во играта очекувам уште далеку подобри перформанси од него.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Значи не се топ играчи, туку ги купија по 15тина милиони фунти. Во споредба Аке вреди 25. Значи Пеџа праша кои играчи ги оправдале парите, ако овие 2ца немаат прикажано колку половина Аке таман работа.Па зашо ги корнете од пцуење после секоја утакмица ако ги оправдале парите? Дежурни кривци ви се, Рохо изигра нешто од нешто сезонава одма ви е топ играч до пред тоа не сакавте да го смислите. Блинд исто.
За Фелаини не праам муабет.
Џонтра бе, Бензема не е повикан во Франција заради секс скандалот, не заради квалитетот, а Жо и Кутињо не играат иста позиција, аман. Аргентина слабо ја следам.У паника сте. После секоја утакмица ама буквално после секоја утакмица по дифолт се урла по Блинд, Рохо и Фелаини а сеа ми збориш дека биле оправдани трансферите. Да не знае човек дали да плаче или да се гази од смеење.
Значи Жињак и Жиру се боље од Бензема и Лаказет. Прато е боље од Икарди. Жо боље од Кутињо исл исл.