Избегавам со тебе да дискутирам по форумов, зашто како прво не знаеш да водиш нормална дискусија. Контраш си по природа и рипаш од тема на тема само за да го истераш твоето. Како второ не ги читаш целосно постовите на луѓето кои ги цитираш. Како трето на сите им збориш дека биле демек експерти, а ти си си самопрогласен експерт кој според твоето мислење секогаш бил во право.
И не, не сум за Јунајтед, за Реал сум.
Не брат, он појма нема што споредува. Сите тука се сложуваме дека според начинот на игра се ист тип на напаѓачи Лукаку и Бентеке, ама според квалитетот едниот е класа над дргиот. Затоа му го дадов примерот на Нолито и Роналдо, по начин на игра и тип на играчи се исти, ама квалитетот на едниот наспрема другиот е небо-земја.
Малце ја претера искрено,твоја работа е со кој ќе дискутираш,јас си користам одредени аргументи зошто мислам дека е така бујрум демантирајме а не како Донев да користиш подли зборови демек јас секогаш контрам ама избегаваш да коментираш демек неможиш да се разбериш со мене,ниту контрам ниту ништо впрочем многу работи испаднаа токму јас како што предвидував само не почнав да цитирам и да се кревам наоколу слично како Бентеке кога тврдев дека е просечен играч кога Ливерпул го купија и испадна токму тоа...не сум самопрогласен експерт туку едноставно си коментирам,ако не смеам или ти сметам слободно напиши ќе се повлечам.
Јас ти ги споредувам според стилот,конструкцијата и општите квалитети на еден играч,Нолито и Роналдо се небо земја разлика,но Лукаку и Бентеке се нијанси..неможи Лукаку да го правиш Левандовски во споредба со Бентеке кога чоекот освен шут со лева,игра со глава и што е силен физички нема некој особен квалитет...значи нема техника,визија,пас,осет за асистенција,дриблинг не прајме муабет,брзината една од најклучните елементи за напаѓач му е во минус,многу е предвидлив и секој нормален дефанзиивец лесно се справува со него...
Евертон многу пати ги имам гледано со нивниот англиски стил со центаршутеви што го форсираат каде Колман и Бејнс како бекој добро си ја вршеа работата напред со центаршутевите и нафрлувањата па Лукаку(со неговата конструкција и одличната игра со глава) беше измислен за таа поставена игра и целовкупниот систем на екипата и затоа даваше толку многу голови.
Е сега во Манчестер Јунајтед играчите се малце поинакви од Евертон и што е најбитно стилот е поинаков па ќе видиме како ќе се снајди кога ќе треба малце повеќе да брка и поголемиот дел од работата самиот да ја прави што чисто се сомневам дека го има тој квалитет[DOUBLEPOST=1499423393][/DOUBLEPOST]
Го направивте Лукаку бетер Хески а се кладам човек да удри еден срч најмалце 2-3 пати ќе е спомнат во секој фан клуб како посакувана адиција
Луѓе тој е пазарот на фудбалери денес, поготово напаѓачи, и јас сакам нов РВН, Кол, Перси, Руни класа напред ама нема. Ако не е Лукаку, ќе е Мората, ако не е Мората, ете Кејн ама па и Кејн да беше донесен ќе имаше постови како играл селски фудбал и дека бил one hit wonder.
За едно нешто што морам да се сложам со фановите на Ман Ју е дека навистина Лукаку е најдобра инвестиција во овој момент со оглед на пазарот..Мората и Белоти се жални играчи и смешно е за нив воопшто да платиш 50+ милиони..и плус тоа Лукаку е проверен играч за ПЛ