Фудбалски/трансфер дискусии

E

Epsilon

Гостин
Ovoj Dzoni mi gi otece jajcata, so kolicka pocnuvam da gi premestuvam od edno na drugo mesto.

Sfati vekje ednash deka United ne e istiot od prethodno da tepame ekip4inja ko Arsenal so 9 defanzivci. Ako ne go biduva Lukaku, kje go dadat za 2-3 vrekji jabolka i krushi i kje zemat nov shpic. Jbg eden od najmoknite klubovi vo svetot e, ama vo fudbal slabo mu odi poslednive 2-3 godini.

(me mrzi da izigravam ekspert i da bidi na high level mislenjeto sto go pisav, zato vaka laicki, kratko, jasno i koncizno)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.963
Ovoj Dzoni mi gi otece jajcata, so kolicka pocnuvam da gi premestuvam od edno na drugo mesto.

Sfati vekje ednash deka United ne e istiot od prethodno da tepame ekip4inja ko Arsenal so 9 defanzivci. Ako ne go biduva Lukaku, kje go dadat za 2-3 vrekji jabolka i krushi i kje zemat nov shpic. Jbg eden od najmoknite klubovi vo svetot e, ama vo fudbal slabo mu odi poslednive 2-3 godini.

(me mrzi da izigravam ekspert i da bidi na high level mislenjeto sto go pisav, zato vaka laicki, kratko, jasno i koncizno)
концизно викаш а? :icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони и да има поента, ко ќе влези екстремно со клизачи, боже сачувај. :shook:
Не знам каде влегов екстремно?

Лукаку е просечен преплатен играч без некои особени карактеристики кој ќе му помогни на Манчестер да напредни како екипа во однос на минатите сезони....аргумент

Лукаку е моментално најдобар напаѓач на пазарот во споредба со Белоти,Лаказет и Мората..факт

На Манчестер Јунајтед му треба уште 4 други квалитетни фудбалери за да заличи барем на екипа што можи да атакува на титулата ..аргумент

Лукаку и да постигни 20+ гола, а клубот не ја постигни примарната цел за Топ 4 или титула или што и да е ќе се смета за флоп трансфер...факт

што е тука екстремно?..чисто и јасно е се

Член од
14 април 2012
Мислења
32.784
Поени од реакции
67.079
Екстремно го заборави Бентеке.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Екстремно го заборави Бентеке.
Лукаку не гледам во ниту една осбоина вака на прв памет да е подобар од Бентеке..вие го преценивте како да се работи за Левандовски во споредба со Бентеке ама во суштина многу грешите,не само што статистички се тука по голови (и кога овај беше во Астон Вила даваше по 20+),туку комплетно наликуваат во стилот игра(Лукау е левичар,овај десничар),а ти се дрзна да ги ставиш на вага Нолито и Роналдо како компарација за овие двајца..мислам среди си ги малце аргументите.

Додуша ќе си видите самите дека нема ништо особено да ви донеси за толку многу пари,просечен коњ..секој нормален дефанзивец ќе се справи со него,нема некоја особена техника или пак визија да разигрува со играчите,за брз и спретен не е воопшто..освен што е крупен,игра со глава и шут нема никаква друга карактеристика што отскокнува од Бентеке..исти предиспозиции,исти играчи.

Се сложувам со еден фан на Манчестер Јунајтед кој спомна претходно дека на пазарот и нема некој голем избор за напаѓач со оглед на тоа дека Цане и Гризман се недостапни останаа само Лукаку,Мората,Лаказет и Белоти..е сега Лаказает го немам гледано,а признавам дека Лукаку иако е коњ сепак е подобар од Мората и Белоти..овие двата последните се жива катастрофа.

Џабе се расправаме,ете бујрум ќе почни сезоната па ќе видиме кој е во право

Член од
14 април 2012
Мислења
32.784
Поени од реакции
67.079
Џони бе, до утре можеш да убедуваш други дека Лукаку и Бентеке се поеднакво квалитетни. Не за џабе Бентеке му е замена на Лукаку во Белгија.

Пак ке ти кажам, никој не го прави Лукаку Меси или Левандовски како што очајно сакаш да претставиш, ама за Бентеке е фудбалер. Чисто се сомневам дека имаш изгледано повеќе од 3 меча на Евертон сезонава пошто гледам дека 90% од мислењата ти се лаички по форумов.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.173
Поени од реакции
27.828
Има дечки едни студираат у Тетово, Турци се, и викаат дека ништо чудно овие да бидат шампиони догодина дека биле "тим на Ердоган"
Клубов Истанбул Башакшехир формиран е 1990 год така да ништо чудно.
Името на стадионот им е Фатих Терим :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.701
Поени од реакции
115.425
Реал играше на картата да земат многу пари за играч кој не е стартер под претпоставка дека Јунајтед немаат друга опција. Очигледно дека имале. А за таков играч 90 милиони се многу пари.
Пошо за Лукаку се малце. :jajce:[DOUBLEPOST=1499389184][/DOUBLEPOST]
Џони бе, до утре можеш да убедуваш други дека Лукаку и Бентеке се поеднакво квалитетни. Не за џабе Бентеке му е замена на Лукаку во Белгија.

Пак ке ти кажам, никој не го прави Лукаку Меси или Левандовски како што очајно сакаш да претставиш, ама за Бентеке е фудбалер. Чисто се сомневам дека имаш изгледано повеќе од 3 меча на Евертон сезонава пошто гледам дека 90% од мислењата ти се лаички по форумов.
Он го спореди Лукаку и Бентеке чисто да долови за сличноста на играчите, односно играат иста позиција и имаат иста градба со слични карактеристики. Подобар играч е Лукаку, ама не е нешто WOW за да има мавање од земја.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.784
Поени од реакции
67.079
Пошо за Лукаку се малце. :jajce:
Ko што можеш да видиш, уште пред да се рашири веста утрово, синоќа пишав дека би преферирал трансфер на Лукаку пред Мората. Mindfuck е да дадеш 90 милиони за резерва, играч што нема 1 минута фудбал во Премиер Лига и не може да го исфрли флегматичниот Бензема од прв состав.
А за пари, кога Белоти се проценува на 100 милиони, 75 ми се таман за Лукаку, не и за Мората.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.564
Поени од реакции
59.285
И Лукаку да беше во Реал немаше да го исфрли флегматичниот Бензема од прв состав :rolleyes:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.784
Поени од реакции
67.079
Пошо за Лукаку се малце. :jajce:[DOUBLEPOST=1499389184][/DOUBLEPOST]
Он го спореди Лукаку и Бентеке чисто да долови за сличноста на играчите, односно играат иста позиција и имаат иста градба со слични карактеристики. Подобар играч е Лукаку, ама не е нешто WOW за да има мавање од земја.
Никој не му негира дека не се слични по карактеристики. Не се исти по квалитет. Читај му ја првата реченица на постот што го форсира.

Лукаку не гледам во ниту една осбоина вака на прв памет да е подобар од Бентеке..

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Овие Интерашиве што коментират на темава, ми изгледат како непосакувани во друштво на големи куреви. Мрш таму на темава за Интер, прајте филмови како тоа Хамес, ДиМариа, Наинголан ќе дојдат некад во Интер. Исто и Миланезиве со 3213432 просеци од трансфери :kuracc: Се утепаа фалејќи го Фасоне и тој Мирабели, а на крајот има да го пцујат до бесвест.:motorce:

C

Castiel

Гостин
Овие Интерашиве што коментират на темава, ми изгледат како непосакувани во друштво на големи куреви. Мрш таму на темава за Интер, прајте филмови како тоа Хамес, ДиМариа, Наинголан ќе дојдат некад во Интер. Исто и Миланезиве со 3213432 просеци од трансфери :kuracc: Се утепаа фалејќи го Фасоне и тој Мирабели, а на крајот има да го пцујат до бесвест.:motorce:
Нема зашто ниту еден од нив да пцуеме. Си вршат одлична работа. Освен Борини ниту еден просек не е земен со оглед на цените кој се платени за играчите. Што не значи дека сите ќе се погодат. А ако некој ќе пцуеме тоа ќе биде Монтела пошто он ќе биде крив доколку има повторно катастрофална сезона.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Епа досадно е во вашиот фан клуб, па шетате по темата за фудбалски трансфери и веќе напамет ги научивте постовите од фан клуб Милан. :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Лукаку е бог отац фудбала и за Бентеке и за Мората.
Овој вториов посебно, ќе ебе мајката некому што ќе ја плати таа сума за него.

Kajgana Shop

На врв Bottom