- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Ние со тројца и дете ќе ве решиме. Можи нема покер да сркате како минатите години, ама два како ништоЈАКО хехехехех
Вие гледајте 11 играчи да ви останат барем за до почеток на сезона![]()

Ние со тројца и дете ќе ве решиме. Можи нема покер да сркате како минатите години, ама два како ништоЈАКО хехехехех
Вие гледајте 11 играчи да ви останат барем за до почеток на сезона![]()
Марио освен во селската црква во БелиНбегово ти не си способен да отидеш никаде на друго место.Не знам за другите ама јас другиот викенд ќе идам у манастир Острог во Црна Гора и таму со Божја помош ќе се обидам да се соочам и помирам со овој голем факт!![]()
Ете зашто ја задњиве месец дена навечер се будам и се вртам низ креветон како риба на суво.Чекајте бе да му ебам,уште не сме завршиле со купување ги наполнивте гаќите,овој немало да го биде оној никој не го барал драпај си мео.
И играч да не земе од сега до крај на Лето,Милан ќе биде многу појак од што беше последниве 3-4 години,тоа е факт со кој што мора да се соочите и помирите.
Интер за разлика од Милан е коректен тим.Нема немирен сон за Интерашите договорени им се големи трансфери само чекаа 1ви јули да дојде
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Шмизла !Seen![]()
Никој го нема гледано повеќе од 3 пати ама сите имаат изградено мислење за него.Шмизла !
Okолу тураков, глеам се расправате, ја уште немам некое мислење за него, не сум го гледал многу. Прочитав неколку статије, многу го фалат и викаат ако не изгубил од форма може за таа сума што е платена за него може да биде трансфер на летото.
Јас го имам гледано кога ги пишев редовно Леверкузен дома Т1 2+, мајче турско му имам разебано преку 100 пати бидејќи се влечи како црево некое без никаков интензитет и агресија... Од што е толку добар се истепаа екипите да го купат за само 25 милиони евра.Никој го нема гледано повеќе од 3 пати ама сите имаат изградено мислење за него.![]()
Идат на големо, светот ќе го купуваат, за тоа треба малку време, не е едноставно како купување на треторазредни играчи.Тоа е кога твојот клуб ништо нема купено, па се замараш со другите.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk