Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мене овој Чалханоглу ми е ништо посебно, слободните ги владее и толку. Бонавентура има поголем капацитет од него.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529
Мене овој Чалханоглу ми е ништо посебно, слободните ги владее и толку. Бонавентура има поголем капацитет од него.
K

Mnogu ni bese bitno ti sto mislis za nego.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Можеби напреднал,реално не покажуваше којзнае какви перформанси во Леверкузен освен за слободни и корнери каде ги изведува одлично,за другиот дел од играта не е ништо посебно како што напиша..но ќе видиме како ќе се покажи,ако не ги вклопи Монтела како единка да функционираат сите заедно џабе му е...додуша Италјанското првенство е очај и треба да се борат за Топ 4

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Јас мислам дека турчинот индивидуално ќе биде полн погодок, од порано што го имам погледано навистина добро играше, а и оној Кемпл им е добар, одлично се надополнуваа. Чаканоглу е нешто како Озил, не трча многу не дрибла, слабодушен е, али има јака техника и одлично изработен шут, одлична визија и преглед на играта ..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам дека турчинот индивидуално ќе биде полн погодок, од порано што го имам погледано навистина добро играше, а и оној Кемпл им е добар, одлично се надополнуваа. Чаканоглу е нешто како Озил, не трча многу не дрибла, слабодушен е, али има јака техника и одлично изработен шут, одлична визија и преглед на играта ..
Чаканоглу е далеку од Озил во визија и техника,малце го имаш преценато тука....но за разлика од него Хака има добар осет за пас и шут од колено нешто како Џејмс Родригез ама десничар :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сите ќе флопнат у Милан :kafence: само Борини ко за беља ќе ни зачука 2 гола у дерби. :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Колку само очај имат на темава:(

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Можеби напреднал,реално не покажуваше којзнае какви перформанси во Леверкузен освен за слободни и корнери каде ги изведува одлично,за другиот дел од играта не е ништо посебно како што напиша..но ќе видиме како ќе се покажи,ако не ги вклопи Монтела како единка да функционираат сите заедно џабе му е...додуша Италјанското првенство е очај и треба да се борат за Топ 4
Ја од тоа што го гледав многу мрзлив играч. Дреме цело време на едно место, ни агресија ни пасија за фудбал не покажуваше. Чека само некој слободен да му дадат. За Турција на ЕП навивачите го утепаа пцуејќи го оти не се залагше по што мислам против Чешка не ни почна и одма видоа подобра игра.
Милан го има истиот проблем како Јунајтед мислам, немаат креативец, играта им се базираше на контри кога играа против поголемите екипи. И дур не земат некој таков играч овие трансфери нема да донесат големо подобрување.

P

PewDiePie

Гостин
Чекајте бе да му ебам,уште не сме завршиле со купување ги наполнивте гаќите,овој немало да го биде оној никој не го барал драпај си мео. :D

И играч да не земе од сега до крај на Лето,Милан ќе биде многу појак од што беше последниве 3-4 години,тоа е факт со кој што мора да се соочите и помирите.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Чекајте бе да му ебам,уште не сме завршиле со купување ги наполнивте гаќите,овој немало да го биде оној никој не го барал драпај си мео. :D

И играч да не земе од сега до крај на Лето,Милан ќе биде многу појак од што беше последниве 3-4 години,тоа е факт со кој што мора да се соочите и помирите.
Вие гледајте Монтела да не ги наполни гаќите:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom