Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
ЈАКО хехехехех (y)

Вие гледајте 11 играчи да ви останат барем за до почеток на сезона :icon_lol:
Ние со тројца и дете ќе ве решиме. Можи нема покер да сркате како минатите години, ама два како ништо :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не знам за другите ама јас другиот викенд ќе идам у манастир Острог во Црна Гора и таму со Божја помош ќе се обидам да се соочам и помирам со овој голем факт! :popce:
Марио освен во селската црква во БелиНбегово ти не си способен да отидеш никаде на друго место.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Чекајте бе да му ебам,уште не сме завршиле со купување ги наполнивте гаќите,овој немало да го биде оној никој не го барал драпај си мео. :D

И играч да не земе од сега до крај на Лето,Милан ќе биде многу појак од што беше последниве 3-4 години,тоа е факт со кој што мора да се соочите и помирите.
Ете зашто ја задњиве месец дена навечер се будам и се вртам низ креветон како риба на суво.
Внатре во душава осеќав немир ама сеа ти ми ги отвори очите.
Јаките играчи што ги купува милан и фактот дека ќе биде појак од лани потсвесно не ми давале спокој.
Јбг тешко се помирувам со вака битни факти,ќе страдам од несоница уште баајги

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

C

Castiel

Гостин
Нема немирен сон за Интерашите договорени им се големи трансфери само чекаа 1ви јули да дојде

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

C

Castiel

Гостин
Шала на страна Милан сезонава ќе има многу поквалитетен тим од прошлава сезона. Долкоку се избегнат долготрајни сериозни повреди топ 4 место не бега. Се испод тоа ќе е тотален неуспех и кривица на Монтела.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Нема немирен сон за Интерашите договорени им се големи трансфери само чекаа 1ви јули да дојде

Интер за разлика од Милан е коректен тим.
Ние јаките трансфери ги праиме на крај на лето (Габивол ) за да немате време да си ја јадете душичката и да не морате да се помирувате за вака јаки факти.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529
Шмизла !

Okолу тураков, глеам се расправате, ја уште немам некое мислење за него, не сум го гледал многу. Прочитав неколку статије, многу го фалат и викаат ако не изгубил од форма може за таа сума што е платена за него може да биде трансфер на летото.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Шмизла !

Okолу тураков, глеам се расправате, ја уште немам некое мислење за него, не сум го гледал многу. Прочитав неколку статије, многу го фалат и викаат ако не изгубил од форма може за таа сума што е платена за него може да биде трансфер на летото.
Никој го нема гледано повеќе од 3 пати ама сите имаат изградено мислење за него. :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Никој го нема гледано повеќе од 3 пати ама сите имаат изградено мислење за него. :icon_lol:
Јас го имам гледано кога ги пишев редовно Леверкузен дома Т1 2+, мајче турско му имам разебано преку 100 пати бидејќи се влечи како црево некое без никаков интензитет и агресија... Од што е толку добар се истепаа екипите да го купат за само 25 милиони евра.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Тоа е кога твојот клуб ништо нема купено, па се замараш со другите.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа е кога твојот клуб ништо нема купено, па се замараш со другите.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Идат на големо, светот ќе го купуваат, за тоа треба малку време, не е едноставно како купување на треторазредни играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom