Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
барем на почетоков кога има многу мечеви,искусен следач н тенис треба без проблем да први по 2-3 квота и да лупа јаки пари.До 3 добиени сета се игра, и за да кикснеш е многу потешко.Давајте предлог 2 квота д уплатам 20-30к, немам изиграно неколку дена ме фаќа желб
Нема врска што се игра на 3 добиени сета, тревата е најнепредвидлива подлога за кладење, добар сервис и добра игра на мрежа чуда прават овде, за мене Федерер е фаворит број еден и покрај тоа што имаше толкава пауза

Качанов да победи,Карлович 4+ сета и уште еден тип ми фали.Замерка некој за двaва?

Последно уредено:
Шо се деси со Истомин шо ја предај?Ќе ме падни овај Албот се ќе му ебам уште тој е хах од тука го препишав го имаше некој кажано.

Медведев не беше кое какво изненадување,изненадување е што освен Витингтон кој ретко го играл и Вавринка денес немаше киксови кај машките,Нишикори и Џонсон глатко 3-0,Јанг(иако квота 1,да не предадеше Истомин ради коленото ќе влезеше),Дастин будалата исто тепаше,Веснина,Ватсон,Пуиљ ги изиграв сиве овие сосе Кирјос кој за среќа ми предаде на 0-2.Сепак на тие понесигурните ја имав и Барти,која ептен чоукерски изгуби али то е то...Воглавном добар ден беше.
За утре имам некое чувство дека Симон може да го изеде од земљашот Џари,тотално вон-форма,Џари избаци добар сервер(Новиков),а и самиот тој има одличен сервис кој што доста помага на трева.А инаку пак мислам дека фаворитиве од кај машкиве не би требало да имаат некои посебни проблеми,мислам на овие помаливе квоти бидејки со нив склопувам дуплање :)

Гаске-Ферер 34.5+ 1.9

Локумче. Ферер има 9-3 во меѓусебни мечеви со Гаске. "Ама Ферер е слаб годинава, веќе пензионер е, од кој стигна изгуби"
Изгуби али изгуби со борба. Осваја сетови, прави брејкови.
Башка на трева се игра, се е можно во мечов. Ферер секако е поодморен од Гаске, а богами и помотивиран е да се покаже после серијата на лоши резултати. Гаске секако не е премногу квалитетен играч за да се смета ова за лаган 100% фаворит. Не би бил крај на свет дури и Ферер да го добие мечот, иако не ми се верува. Сигурно ќе освои еден сет Ферер денеска.

Уште Тием и Иснер за 130 евра , дај нека влезе утре да ги дуплирам само и се одјавувам од Лондон. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom