Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Се на се ќе стигнеш до неверојатни 10 милиони евра заработка од една сезона во ЛЕ доколку догураш до крај нели. Ќе имаш трошоци со Владикавказ па до Маритимо и некој тим од Велс а на домашен терен никој нема да дое да те гледа против истите противници. Така да се исплати неиграње во ЛЕ у секој случај. :D
A club could receive, at best, €15.71m, not including their market pool share.

Наполи, Фиорентина и Лацио што немаат стигнато до финале земаа по 10-15 мил, екипи кои немаат никаков маркетинг надвор од Италија, а Тотенхем 20 мил. 38 мил евра заработка имаше Ливерпул со играње во финале, Севиља околу 20 мил иако беше победник.
Оваа сезона Манчестер над 50 мил. За некои лига на европа е лига на шампиони.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
CdS - Inter, 3,5 milioni in arrivo dalla tournee asiatica.

3.5 милиони евра ќе биде заработката од турнејата низ Азија летово.
Од друга страна 3.5 милиони евра зима поразениот во финале на ЛЕ, шампионот само 6.5. :D

сеа смешни се муабетите дека поише пари ќе се соберат од турнеја отколку од Лига Европа? Оризарите? ват
Цели вртоглави 3.5 милиони еура?
wow!
Интер од запрешич фан клубот барај го некоја страна поназад на подфорумов,ја утна работата брат :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Rekov za LE, dobro e za pomali ekipi zasto direktno se plasiraat vo LS, odnosno ekipi sto vo svoite prvenstva ne mozat da doguraat do prvi 4, eve na united sezonava im legna bajagi, ama za ekipi sto imaat zagarantiran status u prvi 3-4, ne vredi zamaranjeto.
Тие што имаат загарантирано 3-4 место не играат ЛЕ :D

Ние требаше до лани да го играме зашто далеку бевме од Лш преку првенство.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ко Марсијал нешто а? Ако не се лажам Манчестер има сличен договор со Монако, ако сите точки за бонусите се исполнат треба да исплатат некои 80 милиони евра, нема врска.
Yes, само 20 милиони добија Монако на стартот, сега се некаде 45-50 исплатени.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Цели вртоглави 3.5 милиони еура?
wow!
Интер од запрешич фан клубот барај го некоја страна поназад на подфорумов,ја утна работата брат :D
Боље него да заработиме некои 10тина милиони од ЛЕ а таму да губиме од Чукарички и Бромапојкарна. :D

Еве Урко вика дека многу поише ќе се заработи од турнејата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.680
Урко не е никаков фактор, НУЛА од човек, класичен посер во гаќи.
Иако во право е за приходите, тоа ти е само заработка од таму што ќе настапуваат, а каде се продажбите од дресови, спонзорства, кур се тресе... Секако си има Интер свој маркетинг тим и знаат што прават ваљда, не за џабе ја жртвуваа ЛЕ и завршниот дел од минатата сезона. Ако ја усерат работата и сезонава сериозно нека згасне клубот и нека умрат сите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
Урко не е никаков фактор, НУЛА од човек, класичен посер во гаќи.
Иако во право е за приходите, тоа ти е само заработка од таму што ќе настапуваат, а каде се продажбите од дресови, спонзорства, кур се тресе... Секако си има Интер свој маркетинг тим и знаат што прават ваљда, не за џабе ја жртвуваа ЛЕ и завршниот дел од минатата сезона. Ако ја усерат работата и сезонава сериозно нека згасне клубот и нека умрат сите.
кажа

стекот

и остана синоним за тага помеѓу неговите пријатели.

Иначе да на тоа мислев, у прао си.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Даниеле Падели официјално во Интер. Добар голман.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Од сите резервни голмани у светов баш овој језивиот умрен киксер ретардиран најдоа да го купат.
Не дај боже да се повреди Хандановиќ.

Kajgana Shop

На врв Bottom