Македонска берза

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian
  • Време на започнување Време на започнување
:sneaky:

Мислев постов е од некој друг па сакав да те тагирам @TENDO (Buffett)!!

Добар учител :cuc: имаш...
Кога ќе ги конвентирате вие??

Секој ден си играме шах со Кабинет на Управен одбор и правна служба на СТБ...
Добрата вест е што процедурата за конвертирање започна...
Дали ќе стигнат на време за ова собрание или наредното ќе видиме овие дена...

Ќе ве известам јас тука на форумот или ќе видиме сите заедно на СЕИНЕТ...

Кога ќе се случи конвертирањето ќе го сметам за личен успех и успех на сите малцински акционери во MSE.

Just in
Неофицијално инфо за ППИВ. ја изгубиле лиценцата за полнење PEPSI. Наводно земале пари за маркетинг а не трошеле доволно...
Домаќински да ама па не до толку. Исто се понашаат и со делење дивиденда.

Just in
Неофицијално инфо за ППИВ. ја изгубиле лиценцата за полнење PEPSI. Наводно земале пари за маркетинг а не трошеле доволно...

мое мислење е дека тоа е само намерно пуштена дезинформација со некоја цел.. најверојатно доаѓа поради тоа што Прилепска немаат линија за полнење лименки сеуште, само за стакло и пластика.. пепси мислам се полни во албанија, а даб во србија..

• Ми се допаѓа
Reactions: Hub
мое мислење е дека тоа е само намерно пуштена дезинформација со некоја цел.. најверојатно доаѓа поради тоа што Прилепска немаат линија за полнење лименки сеуште, само за стакло и пластика.. пепси мислам се полни во албанија, а даб во србија..
Сепак останува дека делат "цинцарска" дивиденда :)

Сепак останува дека делат "цинцарска" дивиденда :)
тоа да.. не ми се јасни.. имаат многу кеш пара на сметка, никакви долгови.. а немаат никаков план кај да ги вложат.. нема никава најава за некаква инвестиција

тоа да.. не ми се јасни.. имаат многу кеш пара на сметка, никакви долгови.. а немаат никаков план кај да ги вложат.. нема никава најава за некаква инвестиција

Ако ни е добар муабетов мислам дека очигледна инвестиција би била лименки линија.

Just in

баш ме израдува со тие пари покриваа доста маркетинг рекламите за пивото гратис им одеа.

Од кои извори е информацијата?

STB dali isplati dividenda ili kje gi sanjame kako OHB?

Ај нека им е честито на оние што имаат МТУР денес легна дивидендата :) Баш пред одмор

А Бетон кога планираат да исплатат?
Ако некој знае од прилика кога исплатија лани, нека пише тука...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom