Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Аке денес ќе го комплетира трансферот. Требаше да почекаат прво да потпишат некој друг според мене, ама добро.

Дресот на голманите за новата сезона!

chelsea-17-18-goalkeeper-kit-2.jpg

Koj e more Rogiger???[DOUBLEPOST=1498864699][/DOUBLEPOST]Sea vidog koj e sve li mu ebem. So ke ni e toa crnoto ko stap za orevi cukanje ? Bolje nekoj od Kristijansen Ake da dobieja sansa nego se nosi Roliger cccc. Edino dobro u transmerof e sto nema da se dava 79 mililiona za Virgin Van Dik.

Последно уредено:
Рудигер страшна сезона даде, одличен играч е не знам оти би ви сметал трансферот. Од Луиз е една класа подобар во се ко ништо

Нека му е со среќа на Тонка кај вас :place:...Кој ќе видам и мило мие што бар кај вас заврши...

Вака, мое мислење. Бакајоко е готова работа според мене, деновиве треба да се официјализира. Алекс Сандро мислам дека ќе дојде исто, чим го продадоа Аке (иако можда и директно не играа на иста позиција, но Аке во Боурнмут играше лев бек). Ако е вистина за Рудигер, во одбранбената тројка ги имаме овие играчи: Луиз, Кејхил, Дејв, Рудигер, Зума, Кристенсен (не знам што ќе биде со овој). Последниве 2ца нема да ме чуди да одат на позајмица, поготово Кристенсен. Фали некој да биде конкуренција со Мозес на десна бочна страна. Освен ако не планираат Дејв да биде стартед таму, па да го ротираат со Мозес...ќе видиме. Тоа место ми е сумњиво многууу.

Мојсие цар си беше цела сезона не го гибајте.

Изгледа ќе сме го зимале Рудигер
[DOUBLEPOST=1498884287][/DOUBLEPOST]Прв suggestion на видеово:
upload_2017-7-1_6-43-48.png

Па добро постои ли играч што не бил поврзан со Јунајтед а фановите на екипата не биле толку глупи да поверуваат на шпекулацијата? :D (неповрзано со хрватов нели)

Кај и да е ќе излезе видео Usain Bolt <3 Welcome to Manchester United 2017 *BEST SKILLS, DRIBBLES AND SHOTS MIX COMPILATION*

Attachments

• upload_2017-7-1_6-44-37.png
    upload_2017-7-1_6-44-37.png
    152,5 KB · Прегледи: 7
Него ова енергетскиот пијалок го има ли кај нас да се купи ?

Интересни ствари али цениве на Најк боли глава :D

Новиве дресови - ебени. Не очекував ваков дизајн од Најк, воопшто. Позитивно изненадија. Едни од подобрите дресови во последните 15 години, сигурно. Сите три.

Рудигер - убав трансфер. Добар играч, млад, доколку го заобиколат повредите може да биде уште подобар. На пазарот, изборот за реални трансфер цели е многу тесен, особено кога се работи за играчи од одбраната. Ме радува тоа што не дадовме смешни 68 милиони за Ван Дајк, за кого сметам дека е преценет играч генерално (солиден сосема, но засега ништо повеќе од тоа), а го зедовме Рудигер за дупло помала цена, стопер кој во најмала рака поседува идентични квалитети како Холанѓанецов.

Во меѓувреме, бидна и првиот официјален трансфер летово, Кабаљеро. Палец горе. Коректен голман, продадовме замена на Куртоа за 10-15 милиони, го доведовме пеналџијава за џабе.

Бонус, за Донев и сличните на него:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom