Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Ќе се појави некоја ултра-десничарска партија кај и да е. Обично тоа се случува после ваква дијагноза, ако Европа е било каков пример. Не велам дека тоа ќе е добро или лошо, може да биде со такви и дабетер, ама кој што дробел, тоа ќе срка, само во таквиот случај и шипците ќе го јадат, ако не пребегаат по Косово и Албанија.[DOUBLEPOST=1497110001][/DOUBLEPOST]Skorpi jas nemam problem so sto si napisal. Jas imam problem so delot od populacijata sto smeta deka e ok da glasaat sipcite od svici ili da se preglasuva za nekoja fatime od kosovo a da e problem nasite da mozat da glasaat ili kazat sto mislat na temata.
Malcolm van den Сабаховић. Ми беше познат ликот, сега ми текна дека го знам и лично. Попознат ми беше со стариот ник Biafra или како и да беше. Не сум го видел иначе во вакво светло, ова ми е ново. Како и да е, нека му е со среќа, бог знае дека исповработени се по институцииве луѓе што не знаат реченица да сврзат, да не правиме муабет за друго, он барем има знаење што некој може позитивно да го употреби.Malcolm van den Газолижачић, така нешто му беше никот.
Тоа со светските војни нека не те чуди. Пред некоја година имаше отворено тема и снимено видеа како му ги снемало парите од некоја банка со "шкрат во името, или така нешто" (Циге втор дел!?), така го познав.
И во видеата го тупеше како и во писмово. Повеќе зборуваше за светски војни и австро-унгарци, отколку за проблемот со банката, што јасно кажува дека дечкото е очајна курва за внимание и има патолошка потреба да се фали со своето знаење, како што може да се забележи и во содржината на писмото до Заев, како и во thumbnail сликата од веста, каде држи дебел магистерски труд.
Интелект и образование никој не му спори, но газолижачкиот карактер и очајната потреба за внимание му се одвратни, гнасни, дно.
Сигурно и Заев додека го читал писмото (ако воопшто го прочитал) го пукало туѓ срам и си велел во себе "пу, да тибам газолижачот одвратен, кур ќе добиеш повисока функција".