Roland Garros 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2017?

• Andy Murray

Гласови: 3 5,6%
  • Novak Djokovic

Гласови: 12 22,2%
  • Stan Wawrinka

Гласови: 2 3,7%
  • Rafael Nadal

Гласови: 24 44,4%
  • Dominic Thiem

• Kei Nishikori

Гласови: 0 0,0%
  • Milos Raonic

Гласови: 0 0,0%
  • Alexander Zverev

• David Goffin

Гласови: 2 3,7%
  • Grigor Dimitrov

Гласови: 1 1,9%
  • некој друг

Гласови: 4 7,4%

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е ни чудно шо Серена доминира се живо и диво со години ... од 6 гема вкупно паднаа 4 брејка. Научи жена да биде ефикасна на свој сервис и гледај како руши рекорди.

Не е ни чудно шо Серена доминира се живо и диво со години ... од 6 гема вкупно паднаа 4 брејка. Научи жена да биде ефикасна на свој сервис и гледај како руши рекорди.
У женски тенис ја си рачунам за брејк кога ќе го задржи својот сервис :icon_mrgr:

Остапенко игра како лудак, и брзо ми станува најзабавна тенисерка за гледање, посебно во овој период без Серена.

Колку интересно ја отвара устата кога сервира. :pos:

Честитки за Јелена, одличен тенис пред се. 54 винери и 54 неизнудени грешки, сепак премногу пасивна Халеп и со многу малку директни поени. Но да не заборавиме, Халеп водеше 6-4 3-0 и имаше 3 брејк топки за 4-0 во вториот сет, во третиот сет имаше 3-1 и успеа и во тој момент да си дозволи губење на 5 гема, значи самата си е крива што не успеа сево ова да го материјализира. :)
Летонката од понеделник ќе биде 12. на WTA. :bravobe:

Не е нормална , офанзивно и агресивно до крај без разлика на резултатот , секоја чест.:cuc::cuc::cuc:

2.1 милиони евра за 1 турнир , двојно повеќе отколку шо има заработено до сега у кариерата.:LOL:

Дачли ќе го погодам победникот или не? Гласав за Станимал

zs?

Иначе, да ја освежиме малце темава деца мои.
19073701_10213261204633473_228370049_n.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom