Дај линк за да се курчам низ маалоИначе нели зш небитни беа трофеиве што ги освоивме, четврти сме на ранкингот на УЕФА, после Реал, Јувентус, Атлетико а зад нас е Монако.
Imas na twitterot na MonacoДај линк за да се курчам низ маало
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
За тековнава сезона ама. По коефициент на УЕФА за последниве 5 сезони сме 15ти.Иначе нели зш небитни беа трофеиве што ги освоивме, четврти сме на ранкингот на УЕФА, после Реал, Јувентус, Атлетико а зад нас е Монако.
да, EBITDA (earnings before taxes, interest, depreciation and amortization. Зш да не ти е верно, барем одделот за маркетинг на клубов ако ништо друго злато вреди а и рачунај немаше утакмица сезонава што не ни беше одбрана за ТВ пренос.Manchester United je objavio prihod od 288 miliona dolara, više nego Chelsea, Arsenal, Tottenham i Liverpool kombinovano.
Тaчнo ли е oвoa, не ми е веенo мнoгу.
Кои трофеи? Само еден е битен (во случајов за нас) за да си толку високо на УЕФА рангот.Иначе нели зш небитни беа трофеиве што ги освоивме, четврти сме на ранкингот на УЕФА, после Реал, Јувентус, Атлетико а зад нас е Монако.
Зборев за множина за трофеите, пошо некои и се спрдаваа дека ЛЕ не значела ништо или па она, Мурињо да ја баталел ЛЕ за ПЛ ))))) ок, знам дека потфрливме таму ама не сме во моментов во ситуација да збориме дека ЛЕ е небитна. Освен Руни, Ибра и Керик, другиве стап имаат освоено, немаат таков луксуз па да баталуваат работи.Кои трофеи? Само еден е битен (во случајов за нас) за да си толку високо на УЕФА рангот.
Нека не те чуди што Серија А ја стигна ПЛ во ранкингот со земање бодови во ЛЕ. Приближно исто тежат колки и ЛШ, затоа и толку е високо Јунајтед како победник за оваа година.
Кажувајќи го ова, знам дека ја знаеш методата за бодирање, што прави мислењето да ти има уште појќе смисла.
Да се избројат овчичките во фан клубов кои што стварно мислат дека Черити Шилд и Лига куп носат некакви бодови.
И тоа е тоа што го зборат сите, џабе специјалката ги тераше играчите да покажуваат три прсти. Јунајтед освои еден битен трофеј кој му ја 'спаси' сезоната на некој начин за циркузот шо му се деси во ПЛ на Џозето. Другите се декор и зголемување на квантитет колку да си има алиби за мизеријата.
Немој некој ова дрвото да го поврзе со Јунајтед, тепам.Ќе запалам свеќа во црква само овој да не дојде!
Прегледај го приврзокот 172489
Едно да е јасно, Мурињо секогаш треба да ја батали ЛЕ за ПЛ ако мора да прај компромиси. Нема дискусија околу тоа, Фергусон е биден најдобар пример. Кога може тој да батали, може секој и опростено ќе му е. Ама толку беше западнат во го*на што тоа му беше единствена шанса за утешна награда и спас.Зборев за множина за трофеите, пошо некои и се спрдаваа дека ЛЕ не значела ништо или па она, Мурињо да ја баталел ЛЕ за ПЛ ))))) ок, знам дека потфрливме таму ама не сме во моментов во ситуација да збориме дека ЛЕ е небитна. Освен Руни, Ибра и Керик, другиве стап имаат освоено, немаат таков луксуз па да баталуваат работи.
Уживај си дека Леви ќе ти го даде Кејн.Пa уште 20-30 милиoни плус и Кејн ќе гo купaт, гaрaнтирaни 25-30 гoлa пo сезoнa.