Здраво момци.
Не изигравме како што треба, факт. Уште ме боли поразот и кога ке станам на сабајле првото што го помислувам е тоа, поразот. зошто зошто се прашувам? немам одговор. боли нека си еба мамата.
Едино нешто што сакам тука да го споделам со вас и сам сакам да си се запрашам, знам дека ке кажете дека не било до тоа ама ете пример ако ме прашавте мене. Зошто Квадрадо повеќе од натпреварите играше прва постава а Дани Алвес зад него, со тоа ја сопревме Барселона а сега со Барзаљи и со Алвеш сакаме да го сопреме Реал? Незнам, чудно, ама јас очекував и сакав да игра Квадрадо прва постава, ова мораше да биде така.
Друго, зашо не Маркизио? многу е по слаб од Кедира? И тоа незнам, очекував и сакав да си биде принцот прва постава мада играше во последно време после повредата на Кедира.
Толку со играчите, нејкам да барам кривица , сите се виновни, не покажавме муда како што покажаа ракометарите.
Е сега, најлудиот момент за мене , кога ми се дигна притисокот 200 на саат, и се изнервирав ного. Многу го ценев како играч и како човек Рамос, многу многу, најдобар играч ми беше во Реал Мадрид, НО ПОСЛЕ ТОА ШТО ГО СИМУЛИРАШЕ? Аууу, оваа ме фати ужас ме наежи многу? И тоа не е кривица за поразот, АМА? РЕСПЕКТ? 1-3 резултат 80 и некоја минута глуми како да е во театар, буквално НИШТО не му направи Квадрадо, ама НИТШО !! ЕЈЈЈ НИТШО! Од тогаш, од оваа случка за мене Рамос е тешко гомно, никогаш повеке нема да го сметам како фудбалер, па и провоцире после, се фака за нога и паѓе и глума дека го боли ???? Ова ме направи ептен нервозен и од поразов и затоа викам дека многу боли, и мислам дека ке потрае болката, чекам на времето да го излечи.
Нејкам да зборам за Буфон, нејкам.
Добро, и сега појавио се снимак кој Рамос није симулирао??????
https://streamable.com/9yetl
ШТО ТИ НАПРАВИ БЕ, ТЕ ДОПРЕ СО КОЛЕНОТО? ТЕ ЗАБОЛЕ? ИМАЛО КОНТАКТ.. ПФФ! ГОМНО!
Поздрав.