Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Oни и со Гризман во тимот слабо дека ке просперираат покрај Барса и Реал.
И јас мислам така. И без Гризман можат да поминат групи во ЛШ и да се во врвот на Шпанија. До јануари можат да закрпаат.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Гризман нема да го пуштат , па како и да е !
Желба ми е да купат шифоњер центарфор , било Лукаку било Мората ама тоа у друг живот .
Имајки во предвид дека Мурџо љуби да даде гол и да стисне газ , таков центарфор често ќе биде бескорисен 60-70 % од времето , во случај први да поведеме . Затоа и прв пик беше Гризман комарецот :D .
Незнам како Лукаку ќе се покаже ако треба да носи игра на 3-4 фронта , Мората е попродуктивен гледано минути во игра -постигнати голови ама може и во свежината е и одговорот на таа продуктивност .
Oни и со Гризман во тимот слабо дека ке просперираат покрај Барса и Реал.
Мислам дека нив им е јасно дека со Реал и со Барса нема да се мерат , проблемот е што после Хернандез ( не сум сигурен како се викаше детето) ако го изгубат Гризман и некој од Саул или Коке , ќе ги јадат и тимови како Севиља енд компани .

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.879
Поени од реакции
11.592
Значи ако го донесе Лукаку, секоја чест.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи ако го донесе Лукаку, секоја чест.
Па и му е Лукаку опсесија :D

наредна година и Гризман и Саул, таман со камата да исплатат.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
И да не испадни Гризман, имам доверба во Мурињо за трансфери.

S

silmarillion

Гостин
Ќе го лапаме Клајверт мали пошто на клипот нели јасно се гледа како му вика Хеј ју! Ај вонт ју!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Португалските весници пишуват дека трансферот на Линделоф може многу наскоро да се официализира, оштетата која би ја платиле на Бенфика би изнесувала 35+5 милиони евра. Исто така се шпекулира дека сме постигнале договор со Интер за Перишиќ за 52 милиони евра.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Одлично ќе ни дојдеше Гризман во тимов, ама тоа е. Во јануари глупо ќе биде да се пазари, нема да смее да игра ЛШ после, така да останува за наредното лето да се надеваме.

Според мене ова што нема да се носи Гризман има и една предност. Мислам дека сега ќе донесеме два играчи наместо Гризман, 9ка и некој креативец кој ќе може да игра на 10ка и крила. Изгледа тоа ќе бидат Лукаку и Перишич, мое мислење беше дека ќе биде Хамес после пропаѓањето на трансферот на Гризман, ама некако има доста шпекулации за Перишич.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Чеки сеа...шо е филмов со Гризман ? Плаќаш клаузула, даваш платичка колку шо земет Руни...и диал дан.
Која забрана кое пи*ке Материне...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Чеки сеа...шо е филмов со Гризман ? Плаќаш клаузула, даваш платичка колку шо земет Руни...и диал дан.
Која забрана кое пи*ке Материне...
Гризман сака да испадни фер према Атлетико и според најавиве ради тоа што нема да можат да донесат замена за него летово би останал кај нив.

Тоа што вика @Gogi-ManUtd, непазарењето на Гризман би значело да се носи шпиц и крило/десетка.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Гризман сака да испадни фер према Атлетико и според најавиве ради тоа што нема да можат да донесат замена за него летово би останал кај нив.

Тоа што вика @Gogi-ManUtd, непазарењето на Гризман би значело да се носи шпиц и крило/десетка.
Ако е фер до толку да остане во Атлетико поради тоа..секоја чест.
Ма да баш ме интересира на понуда од 3 пута £112,179 ( колку што зема во Атлетико) како би реагирал..

Kajgana Shop

На врв Bottom