Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

R

red.devil

Гостин
Мене ме радува што стишија шпекулациите за усташот. Или ми се чини така? :cautious:

E

Epsilon

Гостин
Нека пробаат да "експлодираат" Марсијал и Рашфорд во нападот, и онака си одат Руни и Ибрахимовиќ. Што се однесува до тактиката и формацијата сакале или не, ќе игра онака како што игра дефанзивно, само треба победнички менталитет и играчи спремни на кондиција.

Би сакал да го земат Перишиќ и секако Гризман, а се помалку да го гледам Лингард, па и може да го пратат на позајмица. И уште да се засилат во одбраната, се друго е таман.

Одиме на титула следна година во ПЛ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одбиле 80 милиони евра од Реал за Де Геа

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.540
Поени од реакции
8.113
Скај спортс велит дека сме одбиле 60 милиони фунти за Де Геа.

http://www.marca.com/futbol/atletico/2017/05/31/592ec87c468aeb9f7e8b45dc.html

Antoine Griezmann spoke again about his future in the concentration of the French team. "I'm good at my club, my agents are talking to Atletico, so we'll see what happens," he said. "My future will be decided this summer."

"But as I said I'm happy here (at the Atleti), I've talked to my coach, Koke and Godin, it's in the hands of the club president.

Според изјавава што ја дал повеќе ми личи дека сака поголема плата.
Марка ми имаат оставено впечаток ко шута штампа додека митен не тресе зелени.Инаку ова со управата на клубот ми е смешно, исто ко грујо што трча и отвара фабрики а нит е премиер нит се валидни.Се е до гризман, ако сака да дојде плакќаат фино лепо колку му е клаузулата и чао пријатно атлетико.

Исто беше и со Ерера, Билбао официјално излегува и вика ерера нигде не иде, а овој веќе на прегледи.После саат време објавуваат дека трансферот е готов.:D[DOUBLEPOST=1496264103][/DOUBLEPOST]Инаку околу картите за суперкупов, дали некој знае дали воопшто им следува на МУСЦ карти како официјално навивачка органиација на Манчестер во Македонија?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Скај спортс велит дека сме одбиле 60 милиони фунти за Де Геа.

Марка ми имаат оставено впечаток ко шута штампа додека митен не тресе зелени.Инаку ова со управата на клубот ми е смешно, исто ко грујо што трча и отвара фабрики а нит е премиер нит се валидни.Се е до гризман, ако сака да дојде плакќаат фино лепо колку му е клаузулата и чао пријатно атлетико.

Исто беше и со Ерера, Билбао официјално излегува и вика ерера нигде не иде, а овој веќе на прегледи.После саат време објавуваат дека трансферот е готов.:D
Марка пренесува изјава на Гризман, а јас само ја толкувам изјавата и се навраќам на некои претходни изјави негови во текот на сезоната кога викаше дека му е добро во Мадрид, го сака градот, девојка му е од Мадрид итн. Во секој случај имате поголеми шанси, пошто ако е до пари, било која плата која ќе му ја дадат Атлетико, вие можете да дадаете повеќе.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Јас иам една идеја за картите ако е така како што викаат на 24 вести, ама ќе ви пишам во групата. :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Јас иам една идеја за картите ако е така како што викаат на 24 вести, ама ќе ви пишам во групата. :D
Претпоставувам мислиш на тоа еден ако биде извлечен на лотаријата да купи карти за сите па да се раздужиме? Ко што знам само 2 карти може еден човек да купи, барем од тоа што разбрав...може и грешно инфо да е.

Ако имаш друг план пуцај :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.540
Поени од реакции
8.113
Марка пренесува изјава на Гризман, а јас само ја толкувам изјавата и се навраќам на некои претходни изјави негови во текот на сезоната кога викаше дека му е добро во Мадрид, го сака градот, девојка му е од Мадрид итн. Во секој случај имате поголеми шанси, пошто ако е до пари, било која плата која ќе му ја дадат Атлетико, вие можете да дадаете повеќе.
Гризман скоро пред недела дена можеби изјави дека му е здосадено од убав? фудбал и голови, сакал да освојува трофеи.Или што имаше неколку изјави во текот на годината дека сакал да игра заедно со погба на клупско ниво или дека го прашувал за манчестер, 6 од 10 шанси за трансфер без ЛШ фудбал итн.?

Аднете не нас обичните смртници во групава или партиска треба да вадиме ? :ROFLMAO:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Гризман скоро пред недела дена можеби изјави дека му е здосадено од убав? фудбал и голови, сакал да освојува трофеи.Или што имаше неколку изјави во текот на годината дека сакал да игра заедно со погба на клупско ниво или дека го прашувал за манчестер, 6 од 10 шанси за трансфер без ЛШ фудбал итн.?

Аднете не нас обичните смртници во групава или партиска треба да вадиме ? :ROFLMAO:
Па ако под трофеи мислиш на Преимер Лига, ондак да. Иначе со кој сакал да игра може и од сликава што ја аплоудувал да си донесуваме закључоци

E

Epsilon

Гостин
Мислам дека едно лице може да купи максимум 4 карти, е сега дали со е-мејлот можеш да манипулираш т.е да порачаш од повеќе тоа е друга работа. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Претпоставувам мислиш на тоа еден ако биде извлечен на лотаријата да купи карти за сите па да се раздужиме? Ко што знам само 2 карти може еден човек да купи, барем од тоа што разбрав...може и грешно инфо да е.

Ако имаш друг план пуцај :D
Мислам дека кажаа по 4 карти од човек. Ако се по 4 е многу поубаво и многу поголеми се шансите. Така нешто иде, само ќе се групираме и сите ќе аплицираме, па доволно ќе биде бар 1 од 4цата да го извлечат. :D Ама да не заебе некој, извинете дечки, ќе одам со татко ми и брат ми, само една карта може да ви дадам на 3цата кој даде најмногу пари - тој. xD Исто ќе се договориме и која со која група ќе бидат пар да речеме, па ако од едната не земе никој, а од другата земат 2ца, да одат кај првата картите. И така дали ќе успееме, ама бар вреди да се проба. :D[DOUBLEPOST=1496267269][/DOUBLEPOST]
Мислам дека едно лице може да купи максимум 4 карти, е сега дали со е-мејлот можеш да манипулираш т.е да порачаш од повеќе тоа е друга работа. :D
Да не треба број на картичка и слично. Мада може и со картичките да се манипулира. :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
Ако сака да си оди ДДГ, ќе си оди. Ако се паметни нашите ќе инсистираат на играч(Бејл го сакам макар и со една нога) во спротивен правец па ако им чини ќе правиме бизнис.
За пари џабе ни е и 100м да им земеме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки немало понуда од Реал, Скај добиле инфо од Балак, тројца различни новинари ја демантираат веста и тоа двајца од ББЦ. Балаг страјкс аген

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Некако ко слаба заштитава.
Во случајов може да се аплицира од разни акаунти со различни ИП адреси. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom