Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Pepe is the new Vidic да не биде работата, ама нека дојде.
Видиќ дое со испокинати вкрстени лигаменти и искршена кичма. Пепе до сега немал некоја сериозна повреда од типот на лигаменти и сл. Сеа му гледам листа на повреди у последно време има само мускулни проблеми и последнава што му е, скршени ребра. Ништо страшно, со добар фитнес тренер и тренинг методи се поминува преку тоа. Секако дека постои ризик кога се доведува играч у години меѓутоа до сеа Пепе со ништо не ме убедил дека е стар, до пред шпекулацииве кога отворив да видам дека има 34 мислев дека има 32 години максимум, у форма е, ич не ме плаши трансферов. Треба еден ваков лудак у тимов да испотепа и наше и туѓо.

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Видиќ дое со испокинати вкрстени лигаменти и искршена кичма. Пепе до сега немал некоја сериозна повреда од типот на лигаменти и сл. Сеа му гледам листа на повреди у последно време има само мускулни проблеми и последнава што му е, скршени ребра. Ништо страшно, со добар фитнес тренер и тренинг методи се поминува преку тоа. Секако дека постои ризик кога се доведува играч у години меѓутоа до сеа Пепе со ништо не ме убедил дека е стар, до пред шпекулацииве кога отворив да видам дека има 34 мислев дека има 32 години максимум, у форма е, ич не ме плаши трансферов. Треба еден ваков лудак у тимов да испотепа и наше и туѓо.
И Самуел го избркаја од Реaл, па во Интер се повампири :)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Околу муабетот за тренер, и Гери Невил е без ангажман.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Од Торес му беше таа повреда :cool:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
ОУУУУУ Белоти, Хамес, Гризман, ДДР, Ридигер, Наинголан, Ди Мариа добро еееее активни сме со шпекулациии крфта мрсна да ви ја ебам.
Еве и Ж.Марио праел со Роналдо муабет за да дојде во Интер и му рекол: nzz brst kevidime
Мршшшшшшшшшшшшшшшшш

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
70 mil za Belloti, pa moze i Icardi da go dademe.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
ako ne dosol spaleti ke dosol mihajlovic :несвест: :facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.010
se cudite sto ima samo spekulacii, a uste ne dosol noviot trener : )
sekako deka do toj moment, sve ke bide spekulacija za novi igraci, prvo sekako koj i da dojde, ke treba da vidi koj ke ostane koj ne, moze i perisic da ostane ako noviot trener taka saka, aj za toa seedno ama brozovic mora da leta u tri lepe koj i da dojde, a i kondogbija isto moze, preku kur od negoviot odnos na teren sezonava, koga odese u par navrati i trckase, a igra na pozicija koja bara oranje 90 minuti ko da nema utre.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Апсолутно се согласувам, ми нема логика ни мене пошо тон пари фрли Интер минатото лето а ќе фрли и ова па ограничен тренер ко Синиша не мислам дека е паметно да се ангажира.

Најверојатно Спалети ќе го официјализирате, можеби и најдобрата достапна опција пошо Интер некако не сака да се коцка ко Милан или Рома со надежни тренери од помали тимови.

Алегри од Каљари коа дојде, Монтела сеа од Сампа а и Рома сеа со Ди Франческо.

Kajgana Shop

На врв Bottom