Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
C

Castiel

Гостин
@Марли
Не заебавај бе, уште првиот ден кога дојде тоа му беше изјавата, дека дошол тука за да игра ЛШ и да освојува титули. Океј знам, клише изјава пошо секој го кажува тоа, ама што кур ќе не чека нас 100 години да се пласираме во ЛШ... Вака иде во Манчестер Јунајтед, тренер ќе му биде Мурињо, ќе игра ЛШ, ќе се бори за титула во ПЛ. Јебига и јас би го одбрал истово.
Од кај знаеш дека Утд ќе се бори за титула во ПЛ , а Интер во Италија не? Манчестер 6 заврши Интер 7. Едина разлика е што ќе играат Лш. Моментално се малку далекубод борба за титули. Добро освен тие куповите што ги има многу во Англија. Друга работа премногу трагично го сфаќате заминувањето на Перишич. Да добар играч е се труди за тимот ама не е незаменлив до толку. Осебено за таа сума која се спомнува му одговара на Интер.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Скроз оправдан потег од страна на Перишиќ, човекот дојде овде по трофеи, успеси и играње ЛШ, а доби само еден голем кур и ништо повеќе. Погоре ја пцуев управата не ради трансферот на Перишиќ (кој 100% ќе се деси), него поради неспособноста веќе неколку години по ред да направат конкурентен тим барем за ЛШ. А нешто во себе осеќам дека ќе им ја изебам мамицата на крајот на август ради трансферов ама ајде... Ќе донесат некој инвалид пак и ќе треба да кубеме коси цела наредна сезона.
Можам да се кладам дека ако земеме, ќе купат лев бек, десно ќе остане Д'Амбросио. Единствено нешто што позитивно ќе ме изненади ќе биде да го собереме Раџа и Ридигер, зошто црниот може и десно да игра (до душа цела сезона и десен бек игра) ама ако дојде Раџа и Скелото им го простувам, на @Syn надежниот и преспективен бек.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро освен тие куповите што ги има многу во Англија.
site dva hhhhhhhh
Вака кога ќе пишете, мислиш 2300 купови има во Англија а во Италија се игра еднаш куп, на секоја престапна година.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Друга е приказната со Икарди, помлад е, капитен е и е доста приврзан со клубот.
Али поквалитетен со самото тоа што е помлад и поперспективен. Да, друга е приказната, Икарди го сака клубот, а јас па ги сакам сите кои го сакаат клубот, без разлика колку вредат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.542
Од кај знаеш дека Утд ќе се бори за титула во ПЛ , а Интер во Италија не? Манчестер 6 заврши Интер 7. Едина разлика е што ќе играат Лш. Моментално се малку далекубод борба за титули. Добро освен тие куповите што ги има многу во Англија. Друга работа премногу трагично го сфаќате заминувањето на Перишич. Да добар играч е се труди за тимот ама не е незаменлив до толку. Осебено за таа сума која се спомнува му одговара на Интер.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Баш мала разлика е ова болдираното. :) И не заебавај иде во тим кој го води Мурињо, светска класа тренер, а Интер менува по три тренери годишно и плус не игра ЛШ. Има и те каква разлика, а иначе никој не го сфаќа трагично заминувањето на Перишиќ пошо не е незаменлив играч, него трагично е сфатена неспособноста на управата.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Знаеш дека си у тешки срања и депре моуд со клубов чим Марли и Кастиел доаѓаат да ти билдаат самодоверба. :D

Ако добијат понуда од 45+ милиони за Перишиќ е премија. Сезонава помогна многу, после Икарди он ни беше најдобар играч, АМА најголем проблем беше неговата неконзистентност, еден натпревар предобар, наредните два како да не игра
Дно од мислење нумеро уно.
Перишиќ имаше лош почеток во Интер, првите неколку месеци немаше поима пошто Манчини куртонот го играше позади Икарди и Јоветиќ односно на позиција 10. Откога го врати на крило, лошите партии за Ужасниот во изминатава сезона ипол се бројат на прсти. Неконзистентост, чао, днопертиза.

Можам да се кладам дека ако земеме, ќе купат лев бек, десно ќе остане Д'Амбросио. Единствено нешто што позитивно ќе ме изненади ќе биде да го собереме Раџа и Ридигер, зошто црниот може и десно да игра (до душа цела сезона и десен бек игра) ама ако дојде Раџа и Скелото им го простувам, на @Syn надежниот и преспективен бек.
Дно од мислење нумеро дуе.
Последниве неколку утакмици не е цела сезона. Пола сезона беше повреден црниов а во преостанатиот дел си играше штопер во одбрана со 3. Ако го планираат за десен бек воопшто нека не трошат пари.

@Fredy Guarin двајца од погоре набројаните да дојдат место Перишиќ ќе ја оправдаат неговата продажба.
Ди Марија имал висока плата а Џејмс божем за 5 денара ќе игра. Точно е дека ушларот бара 10 милиони плата меѓутоа лесно може да се договорат на фиксна 7 и другите 3 на рака. :P За плата мислам дека лесно ќе се договорат, проблемот е ПСЖ, можеше да падне договор ако Перишиќ отидеше у Париз, вака ќе бараат јак кеш.

C

Castiel

Гостин
Баш мала разлика е ова болдираното. :) И не заебавај иде во тим кој го води Мурињо, светска класа тренер, а Интер менува по три тренери годишно и плус не игра ЛШ. Има и те каква разлика, а иначе никој не го сфаќа трагично заминувањето на Перишиќ пошо не е незаменлив играч, него трагично е сфатена неспособноста на управата.
Едина работа што е неспособна управата е што не може асален тренер да најде што ќе ги шамара тоа клановите што се праат и тие што не се трудат доволно. За трансфери одлично си врши работа управата. Башка на Перишич таа пара ако му ја извадат алал да им е.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Мора да земат барем 4 ца играчи кои што ќе прават некаква разлика на теренот.Од кои барем 2ца мора да се во одбраната.Онај дамброзио кога го гледам :cuc:Па како е можно бе 15 години фудбал да тренираш и да неможеш еден помочан центаршут да направиш иили обично подавање?Дури и движенево му е антиспортско.
Едно крило, еден офазнзивен средишен,еден одбранбен централен и МИНИМУМ едниот бек мора да се појачаат со екстра играчи.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Мора да земат барем 4 ца играчи кои што ќе прават некаква разлика на теренот.Од кои барем 2ца мора да се во одбраната.Онај дамброзио кога го гледам :cuc:Па како е можно бе 15 години фудбал да тренираш и да неможеш еден помочан центаршут да направиш иили обично подавање?Дури и движенево му е антиспортско.
Едно крило, еден офазнзивен средишен,еден одбранбен централен и МИНИМУМ едниот бек мора дасе појачаат со екстра играчи.
А да се ткви д го исчи

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
Перишич беше јак напред и плус се враќаше назад чистеше топки, имаше снага да ора 90+ минути и на крај беше меѓу првите со највеќе истрчани километри. Можеби не е светска класа ама голем борец, дефинитивно ќе фали!

Се шпекулира дека сам сакал да си оди, @Fredy Guarin не гледам што толку ги ругаш од управа на секој ебан трансфер. У реду е, не работат баш најдобро тоа сите го знаеме ама за секој потег не се они тие што го повлекуваат. Плус гарант голем дел играчи беа договорени со лажна надеж (ветување) дека од оваа година дефинитивно се враќаме во ЛШ, така да не би ме изненадило и уште некој друг да биде жртвуван или сам да побара да си оди.
Како бе зашто ги ругам?
Кажи ми еден трансфер што погодија минатото лето?Ансалди?Еркин?Кандрева?Габивол и жоао марио за 75 милиони евра?
Едини кој го трефнаа е гаљардини(ако и он не изгори во оваа циркузарија од екипа)
Кажи ми дали еден тренер погодија?Де кур,пиоли?
Оваа управа ако не е за ругање,незнам која е...
@Џонтра Волта брат преку кур ми е од коцкање со берардивци и бернадесковци.Имаш играч на таа позиција сигурен (како на ретко која у тимов) и ти го продаваш за да се коцкаш со берарди/бернандески дали ќе се изгуби или не.
Јамес и ди мариа не ги гледаме у интер ни у највлажни сни,ова мислам дека ти е кристално јасно :)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Ако сме можеле да го доведеме Ето, можеме и Хамес/Ди Мариа.

Пепе најверојатно ќе иде у Интер. Ќе истера добро една сезона.
Читам и за Данило демек и тој е близу до потпис. Едниот е искусен месар, штопер, другиот е солиден бек и терај натаму, одбраната со сигурност би била појака со нив.

За лев бек ако не направат ништо (Родригез), барем нека го вратат Ди Марко од Емполи, нека го форсираат прва постава, има потенцијал, може да биде играч од него.

Средината мислам дека не треба да се чепка. Гаљардини-Кондогбија стандард двојка треба да бидат. Е сега, се плашам дали нивната константност ќе биде иста со нов тренер.
Наинголан за 70м во Интер? Ај маани ми се.

Лево крило?
Сеедно дали Хамес или Ди Мариа според мене. Само да сака некој да дојде :D
Бернардески ми е префорсиран но ако дојде, нека ме демантира.
Берарди. Имаше тешка повреда, испуфан ми е некако, не е тоа што беше. Може и лево крило да игра, а не би ми сметало да го седне Кандрева на клупа. (Берарди > Кандрева според мене).

Oчекувам многу од Сабатини и Сунинг ова лето, треба да бидат агресивни и активни на пазарот. Очекувам нови, квалитетни играчи, добро скоцкан и достоен тим за топ 3.

Очекувања и само очекувања, крајно време е да се остварат веќе, 7 години страдаме фор факс сејк :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако планираат да купуваат нешто у средина тоа мора да биде апсолутна класа играч, некој како Раџа Наинголан или Верати. Други шабанарии не ми требаат. Брозовиќ да се продаде само за солидна сума а не колку да се отарасат од него, Гаљардини, Кондогбија, Марио, Банега, Медел? за 2+1 позиции се сосема доволни, сезонава везниот ред воопшто не беше проблем.
Одбрана треба да се пазари паметно, Пепе на фри плус еден од Манолас и Рудигер и 2 нови бека е маст. Пепе е топ играч иако у години, до повредата им беше најдобар штопер на Реал. За една сезона ќе користи.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Pepe is the new Vidic да не биде работата, ама нека дојде.

Не ги гледајте приходите од продавањето само како пари, пример ако Перишиќ го продадеме за 45, тоа значи дека покриваме двајца играчи од 60 милиони со договор на 4 години (без платата, и само за тековната година).
За кеш, има кеш...

Шта се тиче Перишиќ, играчиште, штета што си оди покрај такви дибеци во тимот.

Kajgana Shop

На врв Bottom