Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Многу грди се новите дресови.. Овие што играме моментално се најубави..
Уште една година договор има мислам т.е. до 2018, мн им се брза на Фиорентина да потпиши нов договор можно е и клаузула да има.[DOUBLEPOST=1496169291][/DOUBLEPOST]Iniesta drops new Juve hintКур што ќе ни го даде Фиорентина... Можеме да го земеме само ја активираме неговата клаузула од 70 милиони како во случајот со Игуаин. А 70 милки за Бернардес(ш)ки не ми е некако по мерак, има поквалитетни играчи на пазарот од него за тие пари, али сигурно гризат за виолетовиов затоа што е Италијанец.
Во Фиорентина го сметаат за новиот Баџо, али реално далеку е од неговите фудбалски квалитети.
А вака кога ќе размислиш на Фиорентина добро ќе им дојдат тие 70 милиони АКО ги дадеме, со оглед на тоа што ќе градат нов стадион, па ќе мора да крпат некако.
Овај десно кој е:?[DOUBLEPOST=1496176625][/DOUBLEPOST]Иначе имат пренос на Раи 1.Vettel & Ramazzotti at the Juve stadium tonight for the Partita Del Cuore match. All money raised goes to Piedmont Cancer research center.
Alex Del Piero at the Juventus Stadium tonight as well. Forza Capitano.
![]()
Ме уплаши до коски бре што правиш!!!Почнаа повредите маме им ебам, сега најдоа баш пред финалево... најверојатно ќе грее клупа во Сабота![]()
Те плашам...Ме уплаши до коски бре што правиш!!!