Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми треба, малце да го задрам Чемпионс оти вика поклон бил Ибра.
Ама за недоразбирањето мора да се искупи, да даде некој играч. хехе:D

Ти земи го па ќе видиме после што ќе правиме со него штом не ти треба :P

Сине, ако ти текнува ми го даваше Матиќ за Али пред некој месец, јас не го сакав Матиќ, па требаше јас да ти го продадам Али на тебе, ти Матиќ на Интер, а Борјан да ми го даде Маркизио на мене. Е тогаш фино лепо му пишав на Чоко (откако веќе ми имаше кажано дека не го сака Али), го прашав дали е сигурен, вика цепај, не ми треба Али во тимот. Така да, од тогаш договорот е официјално прекинат. Тоа што после Борјан го даде Маркизио во Интер и пропадна трампата е друго 20.

Тој може да потврди дека неколку пати му имав пишано и дека ми кажа дека му била пополнета таа позиција и дека така ќе му седи на клупа само. Што сум јас крив стварно не ми е јасно. xD И престанете да ме дркате веќе, не сте интересни.

Да да ми текнува дека требаше да се деси трампа на универзумот ама ете чим ти рекол дека не го сака(шо според мене е една од поглупите одлуки па макар и имал најјак тим) тогаш немаш гајле, чист си, цепај даље.

Ццц го пуштив Маркизио у Милан за да се изедначи лигата и пропадна тој после една недела. Матич/Матуиди и Бускец ќе си беше огин средина. Просек на примени голови по натпревар 0.30

Да да ми текнува дека требаше да се деси трампа на универзумот ама ете чим ти рекол дека не го сака(шо според мене е една од поглупите одлуки па макар и имал најјак тим) тогаш немаш гајле, чист си, цепај даље.
Не се сите ко Донев да држат 120 потенцијални првотимци во тим и пак да неможат да земат титула. xD

Ги земал Барса и се пали 3 титули имал
А во КЛШ плаче дека од Реал и Барса немало друг титула да види. :toe:

Значи не е до тебе. До БАРСА е.

Ги земал Барса и се пали 3 титули имал
А во КЛШ плаче дека од Реал и Барса немало друг титула да види. :toe:

Значи не е до тебе. До БАРСА е.
Само со Суарез од Барса, до Барса е. :D

И не кажав дека нема друг да види титула од Барса и Реал во КЛШ, туку дека оваа сезона ќе биде на Барса/Реал. После тоа кога полека сите ќе склопат тимови ќе биде друга приказна.

Јас еднаш месечно или на два месеци отварам тоа листата на играчи и купувам по 2-3 91+ кои дремат во неменаџирани тимови. Доколку можеле да засилат некој од менаџираните тимови, ваљда ќе биле купени :D

upload_2017-5-29_20-7-28.png
Сите освен Џими гласале за ова :ROFLMAO:

Ќе биде јако финалево богами :D

Донеф лагано совладан :kafence::kafence:

Донев е најголем чоукер на играва :pos:

Аууу те потопив!!!
Мене не, него Челзи Б тимот.:D
Како и да е честитки, али ризик јак е со прв тим да искачам и кој знае дали ќе победам, а играм против Интер у четврток. Распореду носи се у курац.:boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom